محققان عنوان می كنند؛
انگور برای افراد دیابتی مضر نمی باشد
سرشیر: مطالعات نشان داده اند مصرف انگور به شكل میوه، آبمیوه و عصاره میوه می تواند باعث تولید تعادل در قندخون، تنظیم بهتر انسولین و افزایش حساسیت انسولین شود.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، معمولا افراد مبتلا به دیابت در مورد مصرف میوه احتیاط می كنند. به نظر آنها، قند طبیعی موجود در میوه ها می تواند باعث افزایش سطح قندخون شان شود. آنها باید مواد خوراكی و میوه های را مصرف كنند كه دارای شاخص گلوكز پایینی (GI) هستند. یكی از این میوه ها انگور است كه سرشار از پلی فنول ها است.
در حقیقت مطالعات نشان می دهند مصرف منظم انگور باعث كاهش سندروم متابولیك و پیشگیری از مبتلا شدن به چاقی و دیابت نوع۲ می گردد. انگور به علت داشتن خواص آنتی اكسیدانی و ضدالتهابی همانند یك تنظیم كننده چندهدفی عمل می كند.
انگور جزء مواد خوراكی با شاخص گلوكز پایین طبقه بندی می گردد و GI آن بین ۴۳ تا ۵۳ است. با این وجود میزان پایین GI الزاما به معنای داشتن فایده برای قندخون نیست.
مطالعات اخیر نشان داده اند مصرف انگور به شكل میوه، آبمیوه و عصاره میوه به علت وجود مواد مغذی گیاهی آن، می تواند باعث تعادل قندخون، تنظیم بهتر انسولین و افزایش حساسیت انسولین شود.
در حقیقت تمام انواع انگورهای قرمز، سبز و آبی-بنفش برای دیابت خوب هستند. حتی مشخص شده است عصاره دانه انگور هم از مبتلا شدن به سندروم متابولیك، دیابت نوع۲ و چاقی پیشگیری می كند و باعث بهبود سلامت روده ها می گردد.
از آنجائیكه انگور سرشار از آنتی اكسیدان هاست بهترین گزینه برای كنترل فشار اكسایشی بوده و از بروز اسیب اكسایشی جلوگیری می كند و در نتیجه باعث كاهش ریسك مشكلات سلامت و بیماری های تهدیدكننده جان می گردد.
فلاوونوئیدهای موجود در انگور دارای خواص ضداكسایشی بالا بوده كه به كاهش فشار اكسایشی كمك می كنند.
ویتامین C و منگنز، دو ماده مغذی مهم موجود در انگور هستند. باآنكه كل میوه انگور برای بدن مفید می باشد اما دانه و پوست آن حاوی غنی ترین میزان آنتی اكسیدان ها هستند.
از اینرو محققان مصرف انگور را به میزان متعادل به افراد دیابتی سفارش می كنند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب