یک میلیون بازرسی نوروزی خط قرمز وزارت بهداشت برای سلامت مسافران
به گزارش سرشیر، معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با بیان بیشتر از یک میلیون بازرسی نوروزی، نسبت به خرید غذا از دست فروشان اخطار داد.
محسن فرهادی، معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح سلامت نوروزی وزارت بهداشت که از ۱۱ اسفند شروع شده، همچنان با جدیت ادامه دارد و تابحال بیشتر از یک میلیون و ۱۳۷ هزار و ۹۲۴ مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی انجام شده است. وی ادامه داد: بر مبنای آخرین آمار، ۸۲۲۹۳ مورد از این بازرسی ها در ارتباط با مراکز عرضه مواد غذایی، ۳۱۵۶۳۱ مورد در ارتباط با اماکن عمومی مانند هتل ها، مراکز گردشگری و آرایشگاه ها و ۲۴۷۳۰ مورد از اماکن بین راهی بوده است. فرهادی اظهار داشت: همینطور ۱۵۹۱۱ مورد بازرسی از مراکز اقامتی صورت گرفته است. به قول فرهادی؛ در جریان این نظارت ها، ۱۳۵۰۰۰ مورد اخطار کتبی صادر شده و ۱۶۷۱۵ واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده اند. علاوه بر این، ۴۸۲۵ مرکز به علت تخلفات بهداشتی پلمب شده اند. وی افزود: ۱۲۰۰ تیم سیار بازرسی و حدود ۵۰۰۰ بازرس به شکل روزانه در سرتاسر کشور مشغول نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی هستند. همینطور ۱۰۰۰ نفر در ستادهای شهرستانی و استانی پشتیبانی این طرح را بر عهده دارند. هشدار در رابطه با خرید غذا از دست فروشان فرهادی تصریح کرد: وزارت بهداشت نسبت به خرید غذا از دست فروشان و دوره گردهایی که بدون مجوز و در شرایط غیربهداشتی مبادرت به عرضه مواد غذایی می کنند، اخطار داده است. به قول وی؛ بازرسان بهداشت در صورت مشاهده، برخورد قانونی انجام می دهند، اما مهم ترین راهکار، عدم خرید مردم از این مراکز مجاز نمی باشد. وی ادامه داد: با عنایت به تمرکز ویژه نظارت ها در استانهای گردشگری مانند خراسان رضوی، اصفهان، گیلان، مازندران و گلستان، از مسافران نوروزی خواسته شده که صرفا از مراکز دارای مجوز و تحت نظارت بهداشتی خرید کنند تا از خطرات احتمالی ناشی از مصرف غذای ناسالم جلوگیری شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب