سفارش های تغذیه ای ویژه شب یلدا
به گزارش سرشیر، سرپرست مدیریت طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد درمورد تغذیه شب یلدا سفارش هایی را عرضه داد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، محمدرضا مهری با اشاره به اینکه مهم ترین دلیلی که برای برگزاری آئین شب یلدا وجود داشته، انجام صله ارحام، دورهمی با خویشاوندان، دوستان و بزرگترهای فامیل است که در ارتقا سطح روانی اجتماعی جامعه می تواند مؤثر باشد، تصریح کرد: دراین میان باید مراقب بود که با پرخوری و مصرف مواد غذایی نامناسب گرفتار مشکلات گوارشی و جسمی نشویم. وی خاطرنشان کرد: در شب یلدا برخی رفتارهای تغذیه ای که باید مراقب آنها باشیم و برخی از مواد غذایی هستند که برای گروههای خاص باید با احتیاط مصرف شود. مهری ضمن اشاره به سفارش های غذایی در مورد مواد غذایی در شب یلدا، خاطرنشان کرد: یکی از میوه هایی که معمولا در سفره شب یلدا وجود دارد، هندوانه است. با عنایت به طبیعت سرد این میوه و این که این میوه در واقع میوه فصل زمستانی نیست، بهتر است در افراد سردمزاج مصرف نشود و یا به مقدار اندک تناول شود. وی اظهار داشت: استفاده از سایر میوه های با مزاج سرد، مثل پرتقال و انار ترش هم در سرد مزاج ها بهتر است با احتیاط و به مقدار کم باشد و در بیمارانی که فشارخون بالا دارند، هم استفاده از آجیل شور اصلاً سفارش نمی گردد. سرپرست مدیریت طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مواد غذایی که مصرف آنها در حد اعتدال در این شب مناسب می باشد، شامل مغزی جات، نخودچی و کشمش، انجیر خشک و مغز تخمه ها است، اظهار داشت: همچون میوه های مناسب این شب هم میتوان به انار شیرین، سیب و مرکبات شیرین اشاره نمود. مصرف شلغم و لبو هم مناسب می باشد. او در آخر اظهار نمود: استفاده از دمنوش های لذیذی مانند به لیمو، بادرنجبویه یا چای زعفرانی هم در کنار صحبت دوستان و آشنایان در این شب طولانی می تواند نشاط آور باشد. خوب است حواسمان به این باشد که با طولانی کردن غیرضروری هم نشینی ها سبب به هم خوردن تعادل خواب و بیداری در افراد حساس نشویم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب