غذاهای آبکی در ایام آلودگی هوا به وفور مصرف شود
به گزارش سرشیر، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در مورد تغذیه در روزهایی که هوا آلوده است، توضیحاتی داد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اضافه کرد: مصرف مایعات و آب فراوان در روزهایی که آلودگی هوا وجود دارد در کاهش اثرات آلودگی هوا مؤثر است. وی افزود: مصرف انواع آش ها، سوپ ها و خوراک عدسی و غذاهای آبکی را به وفور در دستور غذایی خود قرار دهید. اسماعیل زاده اظهار نمود: میوه ها و سبزی ها علاوه بر این که فیبر خوبی دارند مانع جذب برخی آلاینده ها از دستگاه گوارشی ما می شوند بلکه به واسطه آنتی اکسیدان هایی که دارند می توانند مانع صدمه آلاینده ها به سیستم تنفسی و قلبی عروقی ما هم بشوند. وی سفارش کرد: ۲ الی ۳ واحد لبنیات کم چرب در برنامه غذایی خود قرار دهید. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار داشت: گنجاندن جوانه گندم در برنامه غذایی هم می تواند در تأمین ویتامین E به سلامت ریه های ما کمک نماید. وی ادامه داد: منابع اسیدهای چرب و امگا ۳ مثل ماهی و روغن خوراکی کانولایا کلزا طی اینروزها سفارش می شود. اسماعیل زاده همینطور تصریح کرد: مصرف سبزیجات بخارپز بسیار مفید می باشد. وی اظهار داشت: مراقبت از وزن و کنترل چاقی در کاهش اثرات مخرب آلودگی هوا لازم و ضروری می باشد. اسماعیل زاده اضافه کرد: استفاده از مکمل های ویتامین E، C، و امگا ۳ فقط در صورت ضرورت طی روزهای با هوای آلوده کافی است و نباید تداوم یابد چونکه در طولانی مدت اثرات زیانباری خواهد داشت.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب