یافته مطالعه پژوهشی؛
آجیلی برای تقویت بینایی
سرشیر: طبق نتایج یک پژوهش جدید، افزودن پسته به رژیم غذایی موجب بهبود بینایی می شود.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، این مطالعه نشان داد که خوردن ۵۰ گرم پسته روزانه به مدت ۱۲ روز بطور قابل توجهی سلامت تراکم نوری رنگدانه ماکولا را بهبود می بخشد.
ماکولا ناحیه کوچکی در مرکز شبکیه در پشت چشم است. برای دید خوب بسیار اهمیت دارد برای اینکه مسئول دید مرکزی، دید رنگی و ثبت جزییات بصری ظریف است.
دژنراسیون ماکولا علت اصلی از دست دادن بینایی برای افراد بالای ۶۰ سال است.
بر اساس مطالعه جدید دانشکده علوم و سیاست تغذیه فریدمن در دانشگاه تافتس، خوردن روزانه یک مشت مغز پسته می تواند بطور قابل توجهی سلامت چشم را بهبود بخشد.
دژنراسیون ماکولا در افراد جوان نیز ممکنست رخ دهد. عوامل خطر اولیه عبارتند از:
• سیگار کشیدن
• سابقه خانوادگی دژنراسیون ماکولا
• اضافه وزن
• فشار خون بالا.
پسته سرشار از لوتئین زیستی است، رنگدانه گیاهی که از لکه زرد در مقابل لطمه نور آبی محافظت می کند. این مطالعه نشان داد که سطح لوتئین شرکت کنندگان تنها بعد از شش هفته افزوده شد و در آخر مطالعه دو برابر شد.
در حالی که ممکنست درمان دژنراسیون ماکولا پیشرفته ممکن باشد، بهتر است این بیماری در مراحل اولیه تشخیص داده شود، زمانی که ممکنست با تغذیه یا مکمل ها درمان گردد.
به گفته پژوهشگران، رنگدانه لوتئین به فیلتر کردن و جذب تعدادی از طول موج های نور آبی کمک می نماید.
در نتیجه، لوتئین به کاهش قسمتی از تابش خیره کننده کمک کرده و وضوح و کنتراست بهتری به دید ما می دهد و به جذب قسمتی از نور با انرژی بالاتر کمک می نماید.
همچنین لوتئین یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که مطالعات نشان می دهد به سبب ماهیت ضد التهابی و توانایی آن در کاهش فشار اکسیداتیو می تواند از سلامت چشم، پوست، مغز و قلب محافظت کند.
یکی دیگر از رنگدانه های گیاهی که می تواند دژنراسیون ماکولا را کم کند زآگزانتین است. این یک آنتی اکسیدان محلول در چربی است که در فلفل نارنجی، کلم پیچ و نخود سبز یافت می شود.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب