در گزارش سرشیر مطرح شد؛
سفارش های تغذیه ای مصون ماندن از كرونا
به گزارش سرشیر معاون آموزشی دانشكده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشكی تهران، بر رعایت تغذیه مناسب و برای مصون ماندن از مبتلا شدن به كرونا، تاكید نمود.
حامد پورآرام، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: اگر ما نتوانیم نیازهای اساسی بدن را تأمین نماییم، اساسا سیستم ایمنی ما در مقابل کووید ۱۹ ضعیف خواهد شد. وی ادامه داد: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن منجر به حمله پاتوژن ها به بدن شده و در نتیجه فرد را در مقابل بیماری کووید ۱۹ ضعیف می کند. پورآرام افزود: پاتوژن ها علاوه بر تضعیف بدن، سبب بروز سوءتغذیه فرد می شود. وی با اشاره به عوارض سوءتغذیه که منجر به کاهش اشتها و تضعیف قوای جسمانی فرد می شود، تصریح کرد: تغذیه مناسب پیش از ابتلاء به کووید ۱۹، حین ابتلاء و پس از مبتلا شدن، از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. پورآرام اضافه کرد: آنچه پس از بحران کرونا در دنیا سفارش می شود، تقویت سیستم ایمنی بدن از راه مصرف کافی میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیل بدون نمک، مصرف کافی پروتئین ها که شامل گوشت سفید می شود، مصرف لبنیات کم چرب و محدود نمودن و یا قطع مصرف گوشت قرمز است. معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: رعایت تغذیه صحیح، خواب کافی و فعالیت بدنی، کلیدی ترین راه های کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است. وی ادامه داد: بیشتر از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند. بهترین راه برای تأمین ویتامین D استفاده از نور مستقیم آفتاب است.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب