مدیر كل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:

رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه های غذایی سفارش می شود

رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه های غذایی سفارش می شود

به گزارش سرشیر مدیر كل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه های غذایی را برای این ایام به مردم پیشنهاد می دهیم تا افراد به وسیله آن به كمك تقویت سیستم ایمنی بپردازند.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، زهرا عبداللهی مدیر كل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در ویدئو كنفرانسی با خبرنگاران اظهار داشت: این روزها با شیوع كرونا مواجه هستیم و توجه به نوع تغذیه كمك می نماید به تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از بیماری. نكته ای كه باید رعایت شود این است كه تنوع غذایی رعایت شود تا مواد مختلف شامل املاح معدنی مثل روی و آهن و پروتئین ها و ویتامین ها به بدن برسد. وقتی این مواد با رعایت یك برنامه غذایی درست مصرف می شود دیگر نیازی به استفاده از مكمل ها نیست. بنابر این تاكید بر یك نوع خاص ماده غذایی نداریم و مجموعه ای از مواد مغذی كه با گروه های مختلف غذایی باید مصرف شوند مثل مصرف كافی ویتامین ها و سبزیجات و مواد پروتئینی مطرح هستند و سبب می شوند سیستم ایمنی بدن تقویت شود و نقش مهمی در جلوگیری از بیماری كرونا دارد. وی افزود: انواع ریز مغذی ها مثل ویتامین آ در سبزیجات هستند ازاین رو هر نوع سبزی و میوه به رنگ نارنجی و قرمز هست منبع تأمین ویتامین آ هستند كه نقش مهمی در تأمین ایمنی بدن دارد. ویتامین سی هم نقش مهمی در تأمین ایمنی دارد و تاكید روی میوه و سبزی خاصی نیست اگر روزانه سبزی ها و میوه هایی كه در دست هستند استفاده گردد این مواد در بدن افراد تأمین می شود. وی افزود: رعایت تنوع غذایی و استفاده از همه گروه های غذایی را پیشنهاد می دهیم تا افراد به وسیله آن به كمك تقویت سیستم ایمنی بپردازند. به قول وی استفاده از مكمل ها برای برخی گروه های خاص مثل مادران آبستن و كودكان زیر دو سال سفارش می شود. وی اظهار داشت: ازاین رو دادن قطره آهن برای كودكان زیر دو سال مطابق بخشنامه وزارت بهداشت باید ادامه داشته باشد و مادران آبستن هم همین طور باید اسید فولیك و ویتامین ها را طبق دستورات استفاده كنند. عبداللهی بیان نمود: مطابق سفارش ها هر ماه همه گروه های سنی بالای ۱۲ سال باید یك مكمل ویتامین دی ۵۰ هزار را مصرف كنند و كودكان ۲ تا ۱۲ سال هر دو ماه یكبار یك واحد ۵۰ هزار واحدی ویتامین دی را استفاده كنند. به غیر از این ما هیچ مكمل دیگری را سفارش نمی نماییم اما بهتر است مردم در برنامه های غذایی خود از نان، غلات و سبوس استفاده كنند. وی اظهار نمود: كسانی كه دوران نقاهت بیماری كرونا را می گذرانند باید نوشیدنی زیاد استفاده كنند و سفارش ما استفاده از نوشیدنی های گرم مثل چای گرم یا شیر كم چرب و سوپ و غذای آبكی است.

1399/01/15
13:33:18
5.0 / 5
3324
تگهای خبر: بهبود , بهداشت , تغذیه , شیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر