این ۵ ماده غذایی را بدن بیشتر آدمها كم دارند

این ۵ ماده غذایی را بدن بیشتر آدمها كم دارند

به گزارش سرشیر دلایل بسیاری وجود دارند كه سبب می گردد بیشتر افراد به كمبود مواد مغذی حیاتی و مهم گرفتار شوند.



به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، كمبود مواد مغذی عملكرد بدن را تغییر می دهد و در این شرایط تغییر اساسی در رژیم غذایی و مصرف مكمل های خوراكی سفارش می گردد.

به گزارش "مدیكال دیلی" همچون كمبود ریزمغذی ها كه در بیشتر افراد شایع است می توان به موارد زیر اشاره كرد:

كلسیم

طبق مطالعه ای كه در سال ۲۰۱۳ انجام گرفت در بدن بعضی از افراد و گروه های خاص همچون سالمندان، نوجوانان و مبتلایان به اضافه وزن سطح پایینی از كلسیم وجود دارد. به قول متخصصان تغذیه، افراد باید در طول روز سه وعده خوراكی های سرشار از كلسیم دریافت نمایند. محصولات لبنی منبع غنی از كلسیم هستند اما كلم بروكلی، توفو (پنیر لوبیا) و كنسرو ماهی سالمون هم در گروه خوراكی های سرشار از كلسیم به حساب می آیند.

ویتامین B۱۲

این ویتامین تنها در محصولات حیوانی یافت می گردد و بنابراین كمبود آن در افرادی كه رژیم های غذایی گیاهی دنبال می كنند بیشتر مشاهده می گردد. نتایج تحقیقات نشان می دهد كه شیوع كمبود ویتامین B۱۲ به صورت نسبتا زیادی در گروه های سنی بالا متغیر است و بیشتر سالمندان به آن گرفتار هستند.

آهن

برآوردها از آن حكایت می كند كه كمبود آهن یكی از شایع ترین مشكلات در بین زنان و كودكان است و بیشتر از نیمی از تمامی زنان آبستن در سراسر جهان آهن كافی دریافت نمی كنند. جدا از احساس خستگی، سیستم ایمنی ضعیف، ریزش مو و میل به خوردن مواد غیرمعمول همچون یخ از دیگر نشانه های كمبود آهن در بدن هستند. گوشت، منبع خوبی از آهن بشمار می رود و آهن گوشت در مقایسه با خوراكی های گیاهی حاوی آهن با سرعت بیشتری جذب می گردد.

منیزیم

عوامل مختلفی سبب می شوند ذخیره منیزیم بدن كاهش پیدا كند. مصرف خوراكی های فرآوری شده، نوشیدن مواد الكلی و قهوه، استرس و مصرف برخی داروها این تاثیر را دارند. منیزیم همچون مواد مغذی است كه كمبود آن بسیار شایع است اما بیشتر افراد در مورد اهمیت آن اطلاعاتی ندارند.

ویتامین D

برآوردها نشان داده است حدود ۴۲ درصد از مردم آمریكا از كمبود ویتامین D رنج می برند. سطح این ویتامین نشان دهنده میزان جذب كلسیم است كه نقش مهمی در حفظ سلامت استخوان ها بازی می كند. كمبود این ویتامین به بیماری هایی همچون راشیتیسم و نرمی استخوان منجر می گردد كه هر دوی آنها خطر شكستگی را زیاد می كند.




1397/10/12
15:02:46
5.0 / 5
4587
تگهای خبر: پنیر , تخصص , تغذیه , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر