محققان انگلستانی هشدار می دهند؛

ارتباط مصرف شیرینی و افزایش ریسك بیماری قلبی

ارتباط مصرف شیرینی و افزایش ریسك بیماری قلبی

سرشیر: تحقیق جدید نشان داده است خوردن شیرینی جات زیاد فرد را در معرض ریسك بالای بیماری قلبی قرار می دهد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، مطالعه محققان دانشگاه سوری انگلستان نشان داده است مردان سالم دارای میزان بالای چربی در خون شان و چربی ذخیره شده در كبدشان پس از مصرف رژیم غذایی حاوی قند زیاد بودند.
بروس گریفین، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «یافته های ما نشان داده است مصرف مقادیر بالا قند سبب تغییر متابولیسم چربی به روشی میگردد كه می تواند ریسك بیماری قلبی-عروقی را افزایش دهد.»
محققان دو گروه از مردان را با میزان بالا یا پایین كبد چرب بررسی كردند و آنها را با رژیم غذایی حاوی قند كم یا زیاد تغذیه كردند.
رژیم غذایی حاوی قند كم دارای كالری بیشتر از ۱۴۰ از لحاظ میزان قند روزانه نبود، درحالیكه ارزش كالری رژیم غذایی حاوی قند زیاد ۵۶۰ كالری بود.
بعد از ۱۲ هفته مصرف رژیم غذایی حاوی قند بالا، مردان دارای كبد چرب، تغییراتی در متابولیسم چربی شان مشاهده شد كه با افزایش ریسك بیماری قلبی-عروقی، حملات قلبی و سكته مرتبط بود.
متابولیسم چربی فرایند بیوشیمیایی است كه از راه آن چربی ها حمل می شوند و در خون تجزیه می شوند و توسط سلول های بدن مورد استفاده قرار می گیرند.
نتایج همین طور نشان داد كه وقتی گروهی از مردان سالم با میزان پایین چربی كبد مقدار زیادی قند مصرف می كنند، چربی كبد آنها افزایش می یابد و متابولیسم چربی شان شبیه به افرادی است كه مبتلا به بیماری كبدی چرب غیرالكلی هستند.

1397/09/23
12:43:26
5.0 / 5
4361
تگهای خبر: تغذیه , رژیم غذایی , سالم , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر