نتایج مطالعات محققان سوئدی؛

افزایش ریسك شكستگی استخوان با مصرف بیش از اندازه ویتامین A

افزایش ریسك شكستگی استخوان با مصرف بیش از اندازه ویتامین A

سرشیر: محققان دریافتند مصرف بیش از حد ویتامین A می تواند باعث افزایش ریسك شكستگی استخوان در انسان شود.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، نتایج مطالعات محققان دانشگاه گوتنبرگ سوئد نشان داده است مصرف بیش از حد ویتامین A باعث كاهش ضخامت استخوان شده كه نهایتا منجر به ایجاد استخوان های ضعیف و شكننده می گردد.
ویتامین A كه در گوشت، محصولات لبنی و سبزیجات یافت می گردد منبع ضروری مهمی برای رشد، بینایی، سیستم ایمنی و عملكرد اعضای بدن است.
یافته ها نشان داده است به موش های كه دوز بالا ویتامین A، معادل ۴.۵ تا ۱۳ برابر میزان مصرف مجاز روزانه برای انسان، داده شده بود، استخوان ها در طول مدت ۸ روز نازك شده بود.
«اولف لرنر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مصرف بیش از حد ویتامین A امكان دارد باعث بروز افزایش ریسك اختلال شكنندگی استخوان ها در انسان شود باآنكه همچنان باید مطالعات بیشتری در این زمینه صورت گیرد.»

1397/07/28
20:13:46
5.0 / 5
4788
تگهای خبر: محصول , محصولات لبنی , ویتامین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر