محققان می گویند؛
مواد خوراكی مفید برای پیشگیری از سرطان تخمدان
سرشیر: سرطان تخمدان یكی از شایع ترین سرطان ها در میان زنان در سراسر جهان بوده و ممكن است زنان در هر سنی مبتلا به این بیماری شوند اما معمولا در زنان بعد از سن یائسگی تشخیص داده می گردد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، شروع سرطان تخمدان از تخمدان هاست و زمانی به مرحله آخر می رسد كه تومور در تمام سلول های تخمدان تولید می گردد. این بیماری به "سرطان خاموش" معروف است چراكه تا مدتها علامتی از خود نشان نمی دهد و آنقدر غیرقابل تشخیص باقی می ماند كه بیماری تمام لگن و شكم را دربرمی گیرد.
اما به قول محققان، می توان با برخی راهكارها نظیر تحرك فیزیكی و داشتن رژیم غذایی سالم ریسك مبتلا شدن به سرطان تخمدان را كاهش داد. محققان برای كاهش خطر مبتلا شدن به این بیماری مصرف خوراكی های زیر را سفارش می كنند.
بلوبری
این میوه سرشار از آنتی اكسیدان های است كه به پیشگیری از مبتلا شدن به برخی انواع سرطان كمك می نماید. بلوبری همینطور مملو از عوامل مقابله با سرطان نظیر ویتامین های C و K، منگنز و فیبر رژیمی است.
اسفناج
این سبزی برگدار حاوی ماده مقابله با سرطان موسوم به كامپفرول است كه دارای پتانسیل نابودی سلول های سرطانی است. همینطور این گیاه سرشار از آنتی اكسیدان های قوی، ویتامین ها و مواد معدنی است كه می تواند تیمی موثر در جهت مقابله و پیشگیری از سرطان باشند.
كلم برگ
كلم برگ سرشار از عامل مقابله با سرطان موسوم به "كامپفرول" و حاوی آنتی اكسیدان های قوی، ویتامین ها و آهن است كه آن را برای سلامت بسیار مفید می كند.
پیازها
انواع پیازها حاوی طیف وسیعی از عوامل مقابله با سرطان نظیر آپی ژنین، آنتوسیانین و میریستین و كورستین هستند كه به كاهش خطر مبتلا شدن به چندین نوع سرطان همچون سرطان تخمدان كمك می كنند.
ماهی
ماهی سرشار از اسیدهای چرب اُمگا۳ است كه می تواند با استفاده از محدود كردن منبع خون برای سلول های سرطانی به پیشگیری از مبتلا شدن به سرطان ها كمك نماید.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی حاوی عامل ضد آنژیوژنیك موسوم به "لیكوپن"، رنگدانه عامل قرمزی میوه ها و سبزیجات است كه از مبتلا شدن به سرطان تخمدان پیشگیری می كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب