یافته محققان نیوزیلندی؛
خستگی ذهنتان را با خوردن این میوه برطرف کنید
به گزارش سرشیر، بر مبنای یک مطالعه توسط محققان نیوزیلندی، مصرف پودر و آب انگور سیاه امکان دارد بر خلق و خو و خستگی ذهنی در بزرگسالان سالم تاثیر مثبت بگذارد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از شینهوا، این مطالعه، یک ترکیب فعال زیستی جدید به نام سارمنتوزین را بعنوان بازدارنده اولیه آنزیم های MAO-B در مغز انسان بعد از مصرف محصولات انگور سیاه شناسایی کرد.
دانشمندان مؤسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزیلند گفتند: «آنزیم های MAO-B مواد شیمیایی مهمی مانند دوپامین را در مغز تجزیه می کنند که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی دارد.»
مولکول جدید سارمنتوزین جهت استفاده در جهت بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی به ثبت رسیده است.
«دومینیک لومیوز»، سرپرست این مطالعه در تحقیقات گیاهی و غذایی، اظهار داشت: «در حالی که مطالعات قبلی نشان داده است که مهار MAO-B با بیواکتیوهایی غیر از آنتوسیانین ها در انگور فرنگی سیاه مرتبط می باشد، تا پیش از این مطالعه دانشمندان سارمنتوزین را بعنوان عامل اصلی فعال زیستی در پس این عملکرد شناسایی نکرده بودند.»
بر اساس نتایج آزمایش خون، سارمنتوسین یک مهارکننده قوی MAO-B بود که به صورت مؤثری فعالیت آنزیم را کم کرد و از حفظ دوپامین که به خلق و خو و عملکرد شناختی کمک می نماید، حمایت کرد.
لومیوز اظهار داشت: «ما مهار MAO-B را در هر شرکت کننده ای که محصولات انگور سیاه حاوی سارمنتوزین مصرف می کردند مشاهده کردیم.»
محققان بر اهمیت این کشف برای هر دو بخش علمی و تجاری تاکید نمودند.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب