گزارش محققان فنلاندی؛

تاثیر کافئین بر عملکرد دوپامین در بیماران پارکینسون

تاثیر کافئین بر عملکرد دوپامین در بیماران پارکینسون

سرشیر: کافئین با کاهش خطر مبتلاشدن به بیماری پارکینسون مرتبط می باشد، اما یک مطالعه جدید نشان میدهد که قهوه ممکنست برای افرادی که قبلاً به این اختلال مغزی مبتلا شده اند، خوب نباشد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران اخیراً گزارش دادند که مصرف کافئین بنظر می رسد توانایی مغز را جهت استفاده از دوپامین، هورمونی که عامل علایم پارکینسون است، کم می کند.
نتایج نشان میدهد بیمارانی که مصرف زیاد کافئین داشتند، ۸ تا ۱۵ درصد کاهش بیشتری در توانایی دوپامین برای اتصال به گیرنده های مغز داشتند، در مقایسه با افرادی که کافئین کمتری مصرف کردند.
محقق اصلی «والتری کاسینن»، استاد نورولوژی دانشگاه تورکو فنلاند، در این زمینه می گوید: «در حالی که کافئین ممکنست فواید خاصی در کاهش خطر بیماری پارکینسون داشته باشد، مطالعه ما نشان میدهد که مصرف زیاد کافئین هیچ فایده ای بر سیستم دوپامین در بیمارانی که قبلاً مبتلا به این بیماری تشخیص داده شده اند، ندارد.»
کاسینن در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: «مصرف زیاد کافئین منجر به کاستن علائم بیماری، مانند بهبود عملکرد حرکتی نمی شود».
پارکینسون زمانی رخ می دهد که سلول های عصبی که ماده شیمیایی مغز دوپامین را تولید می کنند آغاز به مردن می کنند.
کاهش سطح دوپامین منجر به مشکلات حرکتی در رابطه با بیماری، همچون لرزش، سفتی عضلات و اختلال در تعادل و هماهنگی می شود.
برای این مطالعه، پژوهشگران اسکن مغزی از ۱۶۳ بیمار پارکینسون در مراحل اولیه و ۴۰ فرد سالم انجام دادند. اسکن ها تغییرات الگوهای دوپامین را در مغز آنها ردیابی کردند که با مصرف کافئین فردی آنها مقایسه شد.
محققان گفتند که کاهش عملکرد دوپامین به احتمال زیاد به سبب از میان رفتن نورون های دوپامین بیشتر به سبب مصرف کافئین نیست.
آنها افزودند، در عوض، این کاهش در اتصال دوپامین زمانی اتفاق می افتد که فرد از کافئین یا سایر محرک ها استفاده می نماید.

1403/03/18
12:33:02
5.0 / 5
208
تگهای خبر: بهبود , بیماران , تولید , سالم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
لینک دوستان سرشیر
سرشیر
سر شیر
سرشیر