مشاور وزیر و مدیركل حوزه وزارتی وزارت بهداشت مطرح كرد
جلوگیری از سقط 4000 جنین با اجرای طرح نفس
به گزارش سرشیر، مشاور وزیر بهداشت و مدیر کل حوزه وزارتی اظهار داشت: اجرای طرح نفس در نجات فرزندان سقط، با کمک گروههای مردمی و فرهنگ سازی عمومی سبب پیشگیری از وقوع ۴هزار سقط شد.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، سید محمد پورحسینی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همایش ملی خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد ضمن اشاره به اجرای سیاست های اشتباه جلوگیری از فرزندآوری در گذشته اظهار نمود: این سیاست ها، مانع از رشد جمعیت در شرایط فعلی شده و وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی با قوت، حل این مورد را دنبال می کنند.
وی به اقدامات وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت اشاره نمود و اظهار داشت: بیشتر از ۲۲ نشست قرارگاهی با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان و با فرماندهی وزیر بهداشت تشکیل شده است.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: ۹ کمیته جهت پیگیری و اجرای قانون پشتیبانی از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل شده که دستاورد این نشست ها تابحال ابلاغ ۵۳ دستورالعمل و آیین نامه بوده و از کاهش جمعیت تا حدودی جلوگیری شده است.
پورحسینی بیان نمود: با پیگیری های انجام شده هم اکنون در سرتاسر کشور، مراکز سطح دو و سه درمان ناباروری فعال شدند، همینطور حمایت های بیمه ای از مادران آبستن و شیرده تا هفت سالگی فرزندشان صورت می گیرد.
وی افزود: مجانی شدن زایمان در بیمارستان های دولتی، افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه های دانشجویی متاهلی، افزایش حقوق دستیاران پزشکی از دو میلیون تومان در شروع دولت به ۱۸ میلیون تومان، تقسیم بندی نیروی انسانی در دوران طرح و دیگر مشوق ها، همچون اقدامات وزارت بهداشت در جهت ترویج فرزندآوری و جوانی جمعیت است.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، جلوگیری از رشد نزولی جمعیت و رشد ۱۸ درصدی زایمان های سوم، چهارم و پنجم را همچون دستاوردهای وزارت بهداشت در این حوزه عنوان نمود.
پورحسینی بیان نمود: اجرای طرح نفس؛ ابتکار استان یزد در نجات فرزندان سقط، با کمک گروههای مردمی و فرهنگ سازی عمومی سبب پیشگیری از وقوع ۴ هزار سقط شد.
وی به میانگین سنی کشوری نخستین فرزند در پدر و مادر ایرانی که به ترتیب ۲۷.۳ و ۳۱ سال است اشاره نمود و اظهار داشت: این رقم در استان یزد یکسال کمتر و به ترتیب ۲۶ و ۳۰ سال است.
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اقدامات وزارت بهداشت در زمینه نگهداشت و سلامت کودکان اشاره نمود و اظهار داشت: با عنایت به اهمیت سلامت در دوران کودکی، با مصوبات مجلس و از محل یک درصد ارزش افزوده، طرح مجانی درمان کودکان تا هفت سالگی شروع شده است.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب