چایچی عنوان كرد؛
سفارش های طب ایرانی برای تغذیه پس از ماه رمضان
به گزارش سرشیر، سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، در مورد تدابیر طب ایرانی برای پس از ماه رمضان، سفارش هایی داشت.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، مهشید چایچی اظهار داشت: کسانی که ماه مبارک رمضان فرصتی مغتنم برای پاکسازی و سم زدایی بدنشان بوده است، می دانند که نباید پس از پایان این ماه با سبک زندگی نادرست اثرات خوب روزه داری را از بین ببرند. روزه داری، به همراه اصلاح الگوی تغذیه و سبک زندگی، می تواند در ارتقای سلامت و جلوگیری از بیماری ها بسیار مؤثر باشد. به این شرط که پس از ماه رمضان هم با رعایت برخی تدابیر، به حفظ سلامت خود کمک نماییم. وی ضمن اشاره به این که به پایان رسیدن ماه رمضان سال جاری همزمان با اوج گرفتن گرمای هوا است و در اثر گرم شدن هوا دستگاه هاضمه نسبتاٌ ضعیف می شود، اضافه کرد: همینطور در اثر روزه گرفتن سیستم گوارش به کم خوری عادت دارد؛ بنابر این ضروری است از پرخوری و درهم خوری بخصوص مصرف بیش از اندازه غذاهای چرب و سنگین و شیرینی جات بعد از ماه رمضان پرهیز شود. سرپرست معاونت توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل افزود: در ایام ابتدایی پس از ماه رمضان، بهتر است از غذاهای ملین و زود هضم مانند سوپ، آش، نان و پنیر، میوه ها و سبزیجات استفاده نماییم و بهتر است غذاها به صورت کم ادویه تهیه شده و تند یا شور نباشند تا به سلامتی صدمه نرسانند. وی ادامه داد: استفاده از سبزیجات و میوه های فصل در حد معتدل و همینطور سوپ و نوشیدنی ها هم در رطوبت بخشی به بدن و جلوگیری از یبوست مؤثر است. چایچی خاطرنشان کرد: انجام فعالیتهای ورزشی منظم، بخصوص پیاده روی، در فضاهای سبز بهاری و گشت و گذار در طبیعت می تواند به حفظ سلامت جسمی و روانی و تقویت و عمومی بدن کمک نماید. همینطور خواب کافی و بموقع از حدود ساعت ده شب تا کمی قبل از اذان صبح، به ترمیم و بازسازی سلول های بدن کمک می نماید. وی تصریح کرد: با رعایت این تدابیر ساده می توانیم به حفظ سلامت خود پس از ماه رمضان کمک نماییم و از بروز مشکلات گوارشی و سایر بیماری ها پیشگیری نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب