عباسیان مطرح كرد؛
پیشنهاد طب سنتی هر روز یک مدل آجیل بخورید
سرشیر: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در رابطه با زمان و مقدار مصرف آجیل، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، علیرضا عباسیان اظهار داشت: در بین آجیل ها، بیشتر فندق و بادام و تا حدودی پسته را سفارش می نماییم. همچنین، خوردن تخمه کدو، آفتاب گردان، تخمه ژاپنی و تخمه هندوانه هم خوب است؛ اما گردو ممکنست افراد را تا حدودی اذیت کند. بعلاوه، بادام زمینی یا بادام هندی هم به سبب گرمی و خاصیت آلرژنی که دارند می توانند تا حدودی برای بدن هایی که ضعیف تر هستند، اذیت کننده باشند. وی ادامه داد: اگر این ترکیبات با هم مخلوط شوند، باز اذیتش بیشتر می شود. برای مثال مصرف انواع باقلواها چون به طور معمول تنوعی از این آجیل ها را دارند و به آنها انواع شیرین کننده ها و گاهی مواد نگه دارنده می زنند، ممکنست اذیت کننده باشند. این متخصص طب سنتی با عنوان این مطلب که هر روز یک مدل آجیل بخورید، اظهار داشت: برای مثال یک روز تخمه کدو میل کنید و روز بعد چند بادام بخورید. فاصله گذاری بین مواد غذایی مهمست و بلا فاصله پس از مصرف یک سری آجیل و شیرینی، غذا خورده نشود. یک مقدار گرسنه بودن سفارش می شود و بهتر است همیشه سیر از سر سفره بلند نشویم و هنگام بلند شدن از سر سفره یک مقدار گرسنه باشیم.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب