متخصص تغذیه عنوان كرد؛
تغذیه روزه اولی ها و نوجوانان در افطار و سحر چگونه باشد
به گزارش سرشیر، دانشیار دانشکده علوم تغذیه، در ارتباط با روزه داری افراد نوجوان و روزه اولی ها، سفارش هایی عرضه داد.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، سیده زهرا شریعت پناهی، در مورد روزه داری نوجوانان که در سن رشد قرار دارند و آنها که سال جاری برای نخستین بار به جرگه روزه داران پیوستند، نکاتی را متذکر شد. وی، با عنایت به حذف یک وعده غذایی در هنگام روزه داری تصریح کرد که در نوجوانان روزه دار باید در فاصله زمانی بین افطار و سحر کالری مورد نیاز بدن تأمین شود. دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مصرف سه واحد لبنیات را برای رشد نوجوانان الزامی دانست و سفارش کرد: نوجوانان باید دو واحد میوه و سه واحد سبزی از زمان افطار تا سحر مصرف کنند. به نقل از ایشان، نوجوانان می توانند لبنیات مورد نیاز خویش را به شکل فرنی یا دسرهای مختلف خانگی، میوه ها را به شکل خام یا کمپوت و سبزیجات را هم به شکل پخته یا خام مصرف کنند. این متخصص تغذیه تصریح کرد: نوجوانان باید هم در وعده سحری و هم افطار گوشت مصرف کنند تا روند رشد آنها مختل نشود. شریعت پناهی، با سفارش به حذف غذاهای چرب و شیرین مثل زولبیا و بامیه یا حلواهای خیلی شیرین از وعده های غذایی نوجوانان، تصریح کرد: نوجوانان در فاصله افطار تا پیش از خواب می توانند از تنقلاتی مثل آجیل های غیرشور استفاده نمایند همینطور میتوان با خرمای تف داده شده و گردو، تنقلات سالم و خوشمزه ای برای آنان درست کرد.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب