متخصص طب ایرانی عنوان كرد؛

خوراكی ها و غذاهای مضر در ایام آلودگی هوا را بشناسیم

خوراكی ها و غذاهای مضر در ایام آلودگی هوا را بشناسیم

متخصص طب ایرانی، خوراکی ها و مواد غذایی مضر برای بدن را در ایام آلوده اعلام نمود.


ناصر رضایی پور، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: توجه به تدابیر خوردن و آشامیدن از مهمترین تدابیر تندرستی است پرهیز از برخی خوراکی ها می تواند در کاهش عوارض آلودگی هوا مؤثر باشد. وی به پرهیزهای تغذیه ای در زمان آلودگی هوا اشاره نمود و اظهار داشت: کاهش مصرف خوردنی ها و نوشیدنی ها و پرهیز از پرخوری و بر هم خوری، کاهش رطوبات بدن با مصرف بیشتر غذاهای خشک تری چون خشکبار، مغزها و…، مواردی است که باید رعایت شود. این متخصص طب ایرانی افزود: پرهیز از خوردن غذاها و میوه های تر (آبدار) سریع الفساد مانند غذاهای حاوی گوشت و روغن زیاد، شیرینی، ماهی، شیر؛ و در میوه ها، آلو، شفتالو، هندوانه، خربزه، خیار، و بعضی از سبزی ها هم سفارش می شود. رضایی پور اظهار داشت: پرهیز از خوراکی های افزاینده غلظت خون مانند گوشت گاو، عدس، بادنجان بخصوص میرزاقاسمی، گوشت های صنعتی (سوسیس و کالباس)، کنسروها، غذاهای خمیری چون ماکارونی و لازانیا، غذاهای چرب و سنگین چون کله پاچه ضروری می باشد. وی ادامه داد: همینطور پرهیز از خوراکی های یبوست آور مانند گوشت گاو و گوساله، سوسیس و کالباس، غذاهای خشک، عدس پلو، موز سفت، خرمالوی نارس و گس، میوه های ترش، سنجد و…، هم باید رعایت شود.


منبع:

1399/10/20
16:45:50
0.0 / 5
1361
تگهای خبر: آلودگی , تخصص , تغذیه , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر