محققان چینی می گویند؛

مصرف انواع كلم با بیماری كبد چرب مقابله می كند

مصرف انواع كلم با بیماری كبد چرب مقابله می كند

سرشیر: تحقیق جدید نشان میدهد تركیب طبیعی موجود در سبزیجات چلیپایی نظیر كلم بروكلی، كلم پیچ، گل كلم و كلم بروكسل (كلم فندقی) می تواند به كنترل بیماری كبدچرب غیرالكلی كمك نماید.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، تحقیق جدید پژوهشگران دانشگاه پزشكی چانگ كینگ چین نشان میدهد تركیب طبیعی موجود در سبزیجات چلیپایی موسوم به ایندول منجر به ایجاد شیوه های جدید درمانی یا اقدامات پیشگیرانه در بیماری كبد چرب می شود.
«چائودونگ وو»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما معتقدیم مواد خوراكی سالم با میزان بالا تركیب ایندول برای پیش گیری از كبد چرب غیرالكلی لازم است و برای بهبود سلامت افراد مبتلا به این عارضه هم مفیدست.»
بیماری كبدچرب غیرالكلی زمانی روی می دهد كه كبد به خاطر تجمع چربی، مرمری شكل می شود. گاهی اوقات بروز این بیماری ناشی از تغذیه ناسالم نظیر مصرف بیش از اندازه چربی های اشباع شده است.
در صورت عدم توجه به این بیماری، این مشكل می تواند جان فرد را تهدید كند و به بیماری های خطرناكی نظیر سیروز كبدی یا سرطان كبد تبدیل گردد.
در این مطالعه، پژوهشگران تاثیر ایندول را بر ۱۳۷ فرد چینی مبتلا به كبد چرب بررسی كردند. تیم تحقیق دریافت افراد دارای شاخص توده بدنی بیشتر دارای میزان كمتر ایندول در خون شان هستند.
محققان متوجه شدند مصرف ایندول علاوه بر كاهش میزان چربی در سلول های كبد، می تواند بر سلول های روده هم موثر باشد كه سبب ارسال سیگنال های مولكولی شده و التهاب را متوقف می كند.


منبع:

1398/12/02
14:04:35
5.0 / 5
4128
تگهای خبر: بهبود , پزشك , تغذیه , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر