یك پژوهشگر طب سنتی مطرح كرد؛

تغذیه مناسب شب امتحان

تغذیه مناسب شب امتحان

به گزارش سرشیر یك پژوهشگر طب سنتی در مورد تغذیه مناسب در شب امتحان، اظهار داشت: خوردن و بوییدن به، استفاده از مغزها و مصرف دمنوش ها در شب های امتحان سفارش می شود كه سبب تغویت حافظه و آرامش دانشجویان می شود.


علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباب سفارش های طب سنتی كه برای تقویت حافظه مطرح گردیده است، گفت: خوردن مربای به، خود به و خورشت به و كلاً غذاهایی كه در آنها به باشد بسیار سفارش می شود چونكه موجب تقویت حافظه و آرامش دانشجویان و مطالعه بهتر آنها در شب امتحان می شود. وی ادامه داد: همین طور خوردن هویج و آب سیب نیز سفارش می شود. این پژوهشگر طب سنتی افزود: مصرف مغزها نیز مورد تاكید قرار گرفته بطوری كه هر مغزی كه شبیه یك عضو بدن است می تواند آنرا تقویت كند. مصرف گردو با انجیر، بادام خام پوست كنده، پسته، فندق و مویز نیز سفارش می شود كه البته گردو و انجیر باید كم مصرف شود بعنوان مثال خوردن دو گردو و سه انجیر كافیست و مصرف ۷ دانه بادام خام و پسته و بادام نیز هركدام ۵ عدد و مویز نیز ۲۱ عدد سفارش می شود. وی اشاره كرد: خوردن مغزها موجب می شود تا قوه مغذی بدن بالا رفته و حافظه تقویت شود كه البته مغزها را می توان بامداد میل كرد. یارقلی همین طور در مورد خوردن ناهار و شام دانشجویان در فصل امتحان نیز، اظهار داشت: دانشجویان برای ناهار غذای سبك بخورند تا سنگین نشده و بتوانند درس بخوانند و در شب نیز غذای كامل خورده شود. این استاد دانشكده طب سنتی درباب خواب ایام امتحان، اضافه كرد: بهتراست ساعت ۱۰ تا ۱۰ و نیم بخوابند و بامداد زود هم برای مطالعه بیدار شوند. وی در مورد مصرف دمنوش های مفید در شب امتحان، اظهار داشت: مصرف دمنوش بادرنجبویه و ورون موجب می شود روی حوزه دماغی تاثیر خوبی داشته باشد و موجب آرامش و تقویت حافظه نیز خواهد شد. یارقلی همین طور به مادران سفارش كرد كه در غذاهایی كه می پزند كمی میخك بریزند چونكه موجب می شود غذا عطر و طعم خوبی داشته باشد و البته خاصیت آرامش بخشی و تقویت حافظه را نیز دارد. وی، بوییدن سیب، به و انار شیرین را نیز بسیار عالی دانست و اظهار داشت: همین طور بوییدن خیار نیز فرح بخش و نشاط آور است و به دانشجویان سفارش می شود. یارقلی اضافه كرد: همین طور در این فصل خوردن سیب و هویج و انار شیرین نیز سفارش می شود و خوردن مركبات كمتر باشد بهتر است و اگر آب پرتقال در غذا ریخته شود بهتر است مصرف كاهو نیز بسیار عالی است بطوریكه می توانند سالاد كاهو را همراه هویج، آب نارنج و روغن زیتون در عصر و یا ظهر میل كنند. وی، كلاه شب را سفارش كرد و اظهار داشت: نكته ای كه باید رعایت شود این است كه در شب كلاه بگذارند چونكه موجب می شود مغز گرم و حافظه تقویت شود و از سرماخوردگی نیز جلوگیری خواهدنمود.

1398/10/25
20:09:54
5.0 / 5
4913
تگهای خبر: تغذیه , شیر , طب سنتی , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
سرشیر
سر شیر
سرشیر