بایدها و نبایدهای غذایی در مبتلایان به هپاتیت سی
سرشیر: یك فوق تخصص گوارش و كبد، رژیم غذایی كه بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت نمایند را تشریح نمود.
دكتر سیدموید علویان در گفت و گو با ایسنا، درباره رژیم غذایی كه بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید رعایت نمایند، اظهار داشت: درباره نوع رژیم غذایی و آنچه كه بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید در تغذیه خود رعایت نمایند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما مهم این است كه ابتدا شدت بیماری كبدی را تعیین كرده و در عین حال از رژیم های سخت نیز دوری كنند.
وی ادامه داد: باید توجه كرد كه كبد نقش مهمی در سوخت و ساز بدن دارد و در صورت تخریب آن، كالری كافی به بدن نمی رسد. از طرفی با تخریب كبد، دیگر امكان دفع سموم اضافی حاصل از سوخت و ساز مواد نیز ممكن نخواهد بود.
علویان افزود: بر این اساس در صورت شدید بودن بیماری كبدی، بیماران باید از مصرف زیاد مواد گوشتی خصوصاً گوشت قرمز خودداری كرده و بجای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئین های گیاهی استفاده كنند.
علویان با اشاره به اینكه مصرف سبزیجات و میوه های تازه كه سرشار از مواد آنتی اكسیدان هستند برای بیماران مبتلا به هپاتیت سی بسیار مفید می باشد، اظهار داشت: بیماران مبتلا به هپاتیت سی باید از مصرف غذاهای دودی كه دارای نیترات ها هستند نیز اجتناب كنند.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب