تاثیر مصرف خشكبار بر كاهش وزن
سرشیر: كارشناسان سلامت معتقدند مصرف مغزها می تواند به روند كاهش وزن كمك نماید.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، مغزها همچون خوراكی های سرشار از مواد مغذی هستند كه اغلب مقدار كالری موجود در آن ها زیاد است. هرچند این پرسش مطرح است كه آیا با كنترل مصرف این خوراكی می توان در دراز مدت با چاقی و اضافه وزن مقابله كرد؟
در دو مطالعه ای كه نتایج آنها اخیرا انتشار یافته آشكار شده است كه چرا مصرف مغزها می تواند به روند كاهش وزن كمك نماید. در نخستین مطالعه، «شیائوران لیئو» از دپارتمان تغذیه دانشكده سلامت عمومی هاروارد به بررسی این مورد پرداخت كه چگونه مصرف مغزها می تواند در طولانی مدت بر بدن تاثیر بگذارد. یافته های بدست آمده نشان داده است مصرف یك وعده مغزها و بادام زمینی می تواند به كاهش خطر افزایش وزن طی مدت چند سال كمك نماید.
این محقق اظهار داشت: افراد اغلب مغزها را از دسته خوراكی هایی تلقی می كنند كه سرشار از چربی و كالری است و بنابراین در مفید بودن این خوراكی برای سلامتی تردید دارند در حالیكه این خوراكی با كاهش وزن و سلامتی مرتبط می باشد.
همچنین در مطالعه دیگری كه در دانشگاه دولتی سن دیگو انجام گرفت محققان به مقایسه تاثیر فندق برزیلی با نوعی نان موسوم به نان پرتزل در رژیم غذایی بزرگسالان پرداختند. در نهایت مشخص شد كه هر دو این خوراكی ها احساس سیری را در افراد می افزایند اما تاثیر فندق برزیلی به مراتب بیشتر است.
به گزارش مدیكال دیلی، علاوه بر این، نان پرتزل باعث افزایش قند خون شده در حالیكه مصرف فندق برزیلی به تثبیت گلوكز خون و سطح انسولین كمك می نماید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب