توصیه های غذایی برای زائران اربعین:

زائران برای عدم مسمومیت از غذاهای گرم استفاده كنند

زائران برای عدم مسمومیت از غذاهای گرم استفاده كنند

سرشیر: یك متخصص تغذیه با اشاره بر ضرورت رعایت نكات غذایی و بهداشتی از جانب زائران اربعین، استفاده از غذاهای گرم را برای پیشگیری از مسمومیت های غذایی ضروری دانست.



سید علی كشاورز متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار مهر، در ارتباط با تغذیه مناسب زائران اربعین برای داشتن سفری مطلوب اظهار داشت: مسافران سفر اربعین تا حد امكان تلاش كنند از مكان های مطمئن كه نكات بهداشتی را رعایت می كنند، غذاتهیه كنند.
كشاورز با اشاره به اینكه مسافران از حمل مواد غذایی اجتناب كنند چون كه امكان فساد غذا و بیماری وجود دارد، خاطرنشان كرد: به علاوه زائران تا حد امكان از مصرف غذاهای پرچرب و شور خودداری كرده تا دچار بیماری های گوارشی نشوند.
وی با اشاره به اینكه غذاهای مصرفی در سفر باید نسبتاً داغ بوده و حدودا درجه حرارت ۷۰ داشته باشند، اظهار نمود: چونكه در صورت داغ نبودن كافی، امكان آلودگی و جذب میكروب برای غذا وجود داشته و امكان دارد افراد مسموم شوند.
وی تصریح كرد: بدین منظور زائران نسبت به درجه حرارت كافی غذا توجه كرده و از مصرف غذاهای سرد اجتناب كنند.
این متخصص تغذیه با اشاره به مسافت طولانی سفر اربعین و احتمال ضعیف شدن زائران اظهار نمود: در طول پیاده روی امكان دارد زائران دچار ضعف بدنی شوند كه در صورت احساس خستگی از مكمل هایی همچون بكمپلكس استفاده كنند تا بدن آنها مقاوم شود.
وی خاطرنشان كرد: همینطور برای تقویت بدن و امكان داشتن سفری مطلوب باید انرژی كافی بدن تامین گردد كه به این منظور باید ۳ وعده صبحانه، نهار و شام به صورت كامل صرف شود.
كشاورز استفاده از غذاهای مقوی را برای تامین انرژی بدن زائران ضروری دانست و خاطرنشان كرد: بدین منظور و برای داشتن قوای بدنی كافی، مسافران در طول سفر تا حد امكان از غذاهایی با انرژی بالا همچون تخم مرغ آب پز، نیمرو، گوشت، مرغ و ماهی استفاده كنند.
وی همینطور استفاده از مكمل های مغذی را برای پیمودن این پیاده روی طولانی ضروری دانست و عنوان كرد: زائران در طول پیاده روی خود و در میان وعده های غذایی از آجیل و میوه های خشك استفاده كنند چون كه این مواد می تواند انرژی لازم را برای بدن تامین كند.
این متخصص تغذیه درباره مصرف مایعات هم توضیح داد: مایعات در سفر بخصوص برای سفر اربعین بسیار مهم بوده و مسافران از مصرف كافی آن غافل نشوند.
كشاورز تصریح كرد: چون كه تشنگی خود باعث ضعف بدنی خواهد شد و امكان ادامه سفر را سلب خواهد نمود. از این رو زائران حسینی در طول مسیر مایعات بخصوص آب را به میزان كافی مصرف كرده و نسبت به سالم بودن آن هم توجه نمایند.

1397/08/04
15:53:05
5.0 / 5
4188
تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , تخصص , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر