محققان عنوان می كنند؛

گیاهخواری خطر سرطان روده را می كاهد

گیاهخواری خطر سرطان روده را می كاهد

سرشیر: محققان دریافتند می توان با تغییر درست در رژیم غذایی در هر سنی ریسك مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ را كاهش داد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر، بدون شك انجام منظم كولونسكوپی كه از سن ۴۵ سال به بعد سفارش می شود، می تواند از مبتلا شدن به بیماری یا پیشرفت بیماری پیشگیری كند.
پزشكان عنوان می كنند مصرف گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده خطر سرطان روده بزرگ را بالا می برد درحالیكه خوردن مواد غذایی سرشار از فیبر این ریسك را می كاهد.
به گفته محققان، داشتن رژیم غذایی گیاهی در مقایسه با رژیم غذایی غیرگیاهی باعث كاهش خطر سرطان روده تا ۱۹ درصد و خطر سرطان مقعد تا ۲۹ درصد می گردد.
علاوه بر مصرف كمتر گوشت، افراد گیاهخوار كمتر شیرینی، تنقلات، غلات تصفیه شده و نوشیدنی های پركالری و بیشتر میوه، سبزیجات، غلات كامل، حبوبات و مغزیجات اجیلی مصرف می كنند.
به گفته محققان، تاثیرات حفاظتی رژیم غذایی گیاهی بر مبنای نوع آن تفاوت می كنند. انواع رژیم های غذایی گیاهی عبارتند از:
-پزو وجترین: ماهی و غذایی دریایی می خورند اما از خوردن سایر گوشت ها پرهیز می كنند كه خطر سرطان روده بزرگ را تا ۴۳ درصد می كاهد.
- لاكتو-اوو وجترین: اجتناب از خوردن گوشت و در عین حال خوردن تخم مرغ و یا محصولات لبنی كه خطر سرطان روده بزرگ را تا ۱۸ درصد می كاهد.
- گیاهخواری محض: اجتناب از مصرف تمامی گوشت ها، تخم مرغ، و محصولات لبنی كه خطر سرطان روده بزرگ را تا ۱۶ درصد می كاهد.
شبه گیاهخواری: خوردن كمتر از یك وعده گوشت در هفته كه خطر سرطان روده بزرگ را تا ۱۸ درصد می كاهد.

1397/07/09
21:53:19
5.0 / 5
5124
تگهای خبر: پزشك , رژیم غذایی , غذا , گیاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
سرشیر