تاجیك تاكید كرد؛

فروش کدام خوراکی ها در بوفه مدرسه ممنوعست

فروش کدام خوراکی ها در بوفه مدرسه ممنوعست

سرشیر: رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، از مدیران مدارس خواست نظارت مستقیم بر عرضه مواد خوراکی بوفه ها داشته باشند.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، مجید تاجیک، بر ضرورت توجه والدین، مدیران و مربیان به سفارش های کارشناسان بهداشت محیط برای سلامت دانش آموزان اصرار کرد و اظهار داشت: مدیران مدارس باید نظارت مستقیم بر عرضه مواد خوراکی بوفه ها داشته باشند. وی ادامه داد: تنها مواد خوراکی مجاز مطابق دستورالعمل های بهداشتی باید در بوفه مدارس به دانش آموزان ارائه شود. تاجیک افزود: عرضه تنقلاتی مانند آلوچه، لواشک و دیگر تنقلات رایج بصورت فله، بدون بسته بندی و فاقد مشخصات بهداشتی همچون پروانه ساخت، تاریخ تولید و انقضا و آدرس کارخانه توسط دستفروشان ممنوعست و مدیران مدارس باید این موارد را به مراکز و شبکه های بهداشت و یا سامانه شکایات مردمی وزارت بهداشت به شماره تماس ۱۹۰ گزارش کنند. رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، طبخ غذا در بوفه های مدارس با شرایط غیر بهداشتی یا آماده سازی مواد غذایی در منزل متصدیان را برای توزیع در بوفه مدرسه ممنوع اعلام نمود و اظهار داشت: در صورت عرضه مواد غذایی باید شرایط بهداشتی مطابق با دستورالعمل های مربوطه رعایت شود. تاجیک یادآوری کرد: دربوفه های مدارس باید دیوار، سقف و کف قابل نظافت و گندزدایی باشند ضمن این که وجود سینک ظرفشویی و کاسه روشویی برای بوفه ها ضروریست. وی به مدیران مدارس سفارش کرد: اگر بوفه مدرسه فاقد چنین شرایطی است پیش از بهره برداری بهسازی و تجهیز شود. تاجیک از مدیران مدارس خواست نسبت به گرفتن کارت بهداشت و گواهینامه اصناف پرسنل آبدارخانه و بوفه پیش از شروع سال تحصیلی اقدام نمایند. وی، دسترسی دانش آموزان و مربیان به مایع صابون را از دیگر مواد قابل توجه برشمرد و بر ضرورت نظافت خدمات بهداشتی، آبخوری ها و دیگر فضاهای مورد استفاده دانش آموزان تاکید نمود.


منبع:

1403/07/03
12:23:11
5.0 / 5
225
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , تولید , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
سرشیر
سر شیر
سرشیر