محققان پی بردند؛

مصرف گوشت قرمز با خطر مبتلاشدن به دیابت مرتبط می باشد

مصرف گوشت قرمز با خطر مبتلاشدن به دیابت مرتبط می باشد

سرشیر: یک مطالعه جدید هشدار می دهد که گوشت قرمز حاوی نوعی آهن است که می تواند خطر مبتلاشدن به دیابت نوع 2 را در افراد افزایش دهد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، پژوهشگران گزارش دادند افرادی که بیشترین مواد غذایی سرشار از آهن هِم که بطور عمده در گوشت قرمز و سایر فرآورده های حیوانی وجود دارد مصرف می کردند، ۲۶ درصد بیش از افرادی که کمترین مقدار از این غذاها را می خوردند، در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ قرار داشتند.
محققان دریافتند در حقیقت، آهن هِم بالاتر از نیمی از خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ در رابطه با گوشت قرمز فرآوری نشده را تشکیل می دهد.
اما نتایج نشان میدهد آهن غیرهِم که در غذاهای گیاهی یافت می شود، هیچ ارتباطی با دیابت نوع ۲ ندارد.
«فرانک هو»، پروفسور تغذیه و اپیدمیولوژی در دانشگاه هاروارد، اظهار داشت: «این مطالعه بر اهمیت انتخاب های غذایی سالم در پیش گیری از دیابت تاکید می کند.»
هو در بیانیه خبری هاروارد اضافه کرد: «کاهش دریافت آهن هِم، خصوصاً بوسیله گوشت قرمز، و اتخاذ یک رژیم غذایی گیاهی تر می تواند راهبردهای مؤثری در پایین آوردن خطر دیابت باشد.»
آهن هِم از هموگلوبین، پروتئین خون که انتقال اکسیژن در گلبول های قرمز را راحت می کند، به دست می آید و به طور معمول در گوشت، مرغ و غذاهای دریایی یافت می شود و آسان تر از آهن غیرهم جذب بدن می شود.
برای این مطالعه، پژوهشگران ارتباط بین مصرف آهن و دیابت نوع ۲ را با بهره گیری از ۳۶ سال گزارش رژیم غذایی از بالاتر از ۲۰۶۰۰۰ متخصص بهداشتی که در دو پروژه تحقیقاتی طولانی مدت ثبت نام کرده بودند، ارزیابی کردند.
آنها همین طور خون بالاتر از ۳۷۵۰۰ نفر را مورد تحلیل و بررسی قرار دادند تا دریابند چگونه آهن ممکنست خطر ابتلاء به دیابت را افزایش دهد.
نتایج نشان داد آهن هِم با طیف وسیعی از نشانگرهای زیستی در رابطه با دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد.
به گفته پژوهشگران، تیم تحقیقاتی همین طور ۱۲ متابولیت خون را شناسایی نمودند که ممکنست در ارتباط بین دریافت آهن هِم و خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ نقش داشته باشند.
به گفته پژوهشگران، این یافته ها نگرانی هایی را در مورد افزودن آهن هِم به جایگزین های گوشت گیاهی برای افزایش طعم و ظاهر گوشتی آنها می افزاید.



منبع:

1403/06/03
10:00:32
5.0 / 5
168
تگهای خبر: ارزیابی , بهداشت , تخصص , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
لینک دوستان سرشیر
سرشیر
سر شیر
سرشیر