یافته محققان اسكاتلندی؛

کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد

کاهش مصرف گوشت از نرخ مبتلا شدن به دیابت می کاهد

به گزارش سرشیر، یک پروژه شبیه سازی بین المللی جدید نشان داده است با کاهش ۳۰ درصدی مصرف گوشت فرآوری شده میتوان از بیشتر از ۳۵۰۰۰۰ مورد دیابت در ایالات متحده طی ۱۰ سال جلوگیری کرد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، همینطور این مطالعه نشان داد با کاهش این میزان مصرف میتوان ۹۲۵۰۰ مورد بیماری قلبی و ۵۳۳۰۰ مورد سرطان روده بزرگ را هم از بین ببرد.
این میزان حدود ۱۰ برش بی کن در هفته است.
بر اساس مطالعه جدید محققان دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند و دانشگاه کارولینای شمالی در چاپل هیل، اگر افراد مصرف گوشت قرمز را ۳۰ درصد به صورت همزمان کاهش دهند، فواید سلامتی آنها حتی بیشتر خواهد بود.
«لیندزی جاکس»، یکی از نویسندگان این پژوهش از دانشگاه ادینبورگ، اظهار داشت: «کاهش مصرف گوشت توسط سازمان های ملی و بین المللی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای سفارش شده است.»
او در بیانیه خبری دانشگاه اضافه کرد: «تحقیق ما نشان داده است که این تغییرات در رژیم های غذایی می تواند مزایای سلامتی قابل توجهی داشته باشد، و ازاین رو این روند یک فرآیند بُرد-بُرد واضح برای مردم و سیاره زمین است».
این مطالعه تخمین زد که کاهش ۳۰ درصدی در مصرف گوشت قرمز به تنهایی می تواند از بیشتر از ۷۳۲۰۰۰ مورد دیابت، ۲۹۱۵۰۰ مورد بیماری قلبی و ۳۲۲۰۰ مورد سرطان روده پیشگیری کند.
برای این مطالعه، آنها از داده های یک نظرسنجی بهداشتی دولت ایالات متحده برای شبیه سازی اثرات سلامتی ناشی از کاهش مصرف گوشت استفاده کردند.
محققان خاطرنشان کردند که مطالعات دیگر سطوح بالای مصرف گوشت های فرآوری شده در رژیم غذایی را با بیماری های مزمن مرتبط دانسته اند، اما تعداد کمی از آنها تاثیر آنرا بر چندین پیامد سلامتی بررسی نموده اند.


منبع:

1403/05/04
13:13:08
5.0 / 5
311
تگهای خبر: بهداشت , رژیم غذایی , سلامت , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر