مطلق عنوان كرد؛

پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره

پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره

به گزارش سرشیر، دبیر شورایعالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، توجه به رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی در خصوص لزوم تأمین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و باکیفیت و ارزان، مبحث سلامت و کیفیت روغن خوراکی بعنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت. اولین نشست کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن های خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورایعالی برگزار و تمامی اقدامات دستگاههای اجرایی ذی ربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی بخصوص واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی گردید. در این نشست، محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تصریح کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهم ترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب می باشد. دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم، سلامت روغن خوراکی، برنامه آرد و نان کامل، برنامه شیر مدارس و پایش سلامت محصولات کشاورزی و هم چنین وظایفی که هر یک از دستگاههای اجرایی ذیربط بر عهده دارند را امسال با جدیت دنبال می کند.


منبع:

1403/02/20
13:23:53
5.0 / 5
340
تگهای خبر: بهبود , تولید , خوراكی , سالم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر