تأثیر کرونا بر امید به زندگی در سراسر دنیا

تأثیر کرونا بر امید به زندگی در سراسر دنیا

به گزارش سرشیر، داده های یک مطالعه بزرگ نشان داده است کووید-۱۹ سبب شد میانگین امید به زندگی مردم در سراسر دنیا در طول دو سال اول همه گیری ۱.۶ سال کاهش پیدا کند که این میزان کاهش، چشمگیرتر از آن چه قبلا تصور می شد، بوده است.


به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، به قول صدها محققی که داده های مؤسسه سنجش و ارزیابی سلامت (IHME) مستقر در ایالات متحده را بررسی می کنند، این یک تغییر شدید در طول یک دهه افزایش امید به زندگی جهانی بوده است.
«آستین شوماخر»، محقق IHME و نویسنده اصلی این مطالعه که در مجله لنست انتشار یافته است، می گوید: برای بزرگسالان در سراسر دنیا، همه گیری کووید-۱۹ تاثیر عمیق تر از هر رویدادی که در نیم قرن گذشته دیده شده همچون درگیری ها و بلایای طبیعی داشته است.
وی در اطلاعیه ای گفت طی سالهای ۲۰۲۰-۲۰۲۱، امید به زندگی در ۸۴ درصد از ۲۰۴ کشور و منطقه مورد تحلیل و بررسی کاسته شده است که اثرات بالقوه ویرانگر ویروس های جدید را نشان داده است.
در همین حال، کارشناسان تخمین زدند میزان مرگ و میر افراد بالای ۱۵ سال در این زمان ۲۲ درصد برای مردان و ۱۷ درصد برای زنان افزایش پیدا کرده است.
مکزیکو سیتی، پرو و ​​بولیوی همچون مکان هایی بودند که امید به زندگی در آنها بیشترین کاهش را داشته است.
کارشناسان این مطالعه تاکید نمودند جهان حالا باید بر همه گیری بعدی و رسیدگی به نابرابری های گسترده در قسمت سلامت در میان کشورها تمرکز کند.
۱۶ میلیون مرگ ناشی از کووید
متخصصان تخمین زدند که کووید مسئول ۱۵.۹ میلیون مرگ و میر اضافی طی سالهای ۲۰۲۰-۲۰۲۱ بوده است، چه به صورت مستقیم از ویروس یا به صورت غیرمستقیم به علت اختلالات در رابطه با بیماری همه گیر.
این آمار یک میلیون مرگ و میر اضافی بیشتر از تخمین سازمان جهانی بهداشت است.
به گزارش «بیزینس استاندارد»، با این وجود در بعضی کشورهای جزیره ای میزان مرگ و میر پایین تر بوده است و این وضعیت نشان داده است که بعضی از این کشورها با شیوع کمتری از کووید-۱۹ روبرو شدند.



1402/12/23
10:45:03
5.0 / 5
292
تگهای خبر: ارزیابی , بهداشت , تخصص , زندگی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
سرشیر
سر شیر
سرشیر