كارشناس سازمان غذا و دارو؛

آرد کامل نشانگر بهترین کیفیت نان است

آرد کامل نشانگر بهترین کیفیت نان است

به گزارش سرشیر، کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو کامل اظهار داشت: پروانه تولید آرد کامل، نشانگر بهترین کیفیت نان است.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، زهره پوراحمد اظهار داشت: پیرو مصوبه کمیسیون اصل نود مجلس، سند پشتیبان امنیت غذا که به تصویب ریاست جمهوری رسیده و در آن تولید نان سالم و عرضه آن در جامعه را از وظایف دولت عنوان کرده است، سازمان غذا دارو اقداماتی را در حوزه تولید آرد کامل که میزان فیبر بالاتری دارد، آغاز نموده است. وی ادامه داد: حدودا در هر استان بیش از یک پروانه ساخت برای تولید آرد کامل صادر شده و درحال تولید هستند، کارخانه هایی که پروانه ساخت آرد کامل را دریافت کرده اند جزو بهترین کارخانه ها هستند و PRS آنها بالای ۱۸۰ است. بگفته این کارشناس مواد غذایی، پیرو تولید آرد کامل اقداماتی در حوزه تولید نان کامل به روش صنعتی انجام شده و اوایل اسفند ماه نخستین نان کامل سنتی به روش صنعتی آغاز شد. پوراحمد اشاره کرد: بهترین نان، نانی است که دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت بوده و مسئول فنی بر موارد اولیه و پروسه تولید آن نظارت دارد. وی اشاره کرد: هم اکنون ۷۰ کارخانه تولید کننده آرد کامل و یک کارخانه تولید نان کامل (تافتون) به روش صنعتی در کشور فعال می باشند و کارشناسان سازمان غذا و دارو بصورت منظم بر آن نظارت دارند.

1402/12/22
09:15:37
5.0 / 5
307
تگهای خبر: بهداشت , تولید , دارو , روان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر