یافته محققان برزیلی؛
رژیم غذایی بدون گوشت احتمال مبتلاشدن به کووید را کاهش می دهد
سرشیر: رژیم های گیاه خواری با فواید سلامتی مختلفی مرتبط هستند؛ کاهش فشار خون، کنترل بهتر قند خون و کاهش وزن.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، حالا یک مطالعه جدید نشان داده است که این مزایا حتی امکان دارد به توانایی فرد در دفع کووید ۱۹ هم گسترش یابد.
بر اساس گزارش محققان، رژیم غذایی عمدتا گیاهی با ۳۹ درصد کمتر احتمال ابتلاء به کووید مرتبط می باشد.
دکتر «ژولیو سزار آکوستا-ناوارو»، محقق ارشد از بیمارستان داس کلینیک در سائوپائولو برزیل، می گوید: «با توجه به این یافته ها و یافته های سایر مطالعات و به علت اهمیت شناسایی عواملی که می توانند بر بروز کووید ۱۹ تأثیر بگذارند، سفارش می نماییم از رژیم های غذایی گیاهی یا الگوهای غذایی گیاه خواری پیروی کنید».
محققان این مطالعه، بیش از ۷۰۰ داوطلب بزرگسال را بین مارس تا ژوئیه ۲۰۲۲ ردیابی کردند.
شرکت کنندگان در مورد رژیم غذایی خود مورد بررسی قرار گرفتند و به گروههای غذایی همه چیزخوار (هم محصولات گیاهی و هم حیوانی) و یا عمدتا مبتنی بر گیاه تقسیم شدند.
گروه رژیم غذایی مبتنی بر گیاه نیز به دو دسته افراد انعطاف پذیر که سه بار یا کمتر در هفته گوشت می خوردند و گیاهخوارانی که اصلاً گوشت نمی خورند تقسیم شدند.
از کل گروه، حدود ۴۷ درصد گفتند که عفونت کووید دارند، همچون ۳۲ درصد با علایم خفیف و ۱۵ درصد با علایم متوسط تا شدید.
حدود ۵۲ درصد از گوشت خواران در مقایسه با ۴۰ درصد از گیاهخواران به کووید آلوده شدند.
به طور کلی، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کردند، ۳۹ درصد کمتر در معرض ابتلاء به کووید بودند.
با این حال، بعد از در نظر گرفتن سایر عوامل بالقوه تأثیرگذار مانند وزن، مشکلات مزمن سلامت و سطح فعالیت بدنی، تفاوتی در شدت علایم بین همه چیزخواران و گیاهخواران وجود نداشت.
به گفته محققان، رژیم های غذایی گیاهی امکان دارد مواد مغذی بیشتری برای تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت در مقابل عفونت های ویروسی فراهم نمایند.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب