محققان پی بردند؛
زیاده روی در مصرف نمک احتمال دیابت را زیاد می کند
سرشیر: پژوهشگران تاکید می کنند اگر در معرض خطر دیابت نوع ۲ هستید مصرف نمک را محدود کنید.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، در حالیکه دیابت، احتیاج به اجتناب از مصرف قند را به ذهن متبادر می کند، یک مطالعه جدید آنرا با مصرف مکرر نمک مرتبط می کند.
دکتر «لو چی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تولان در نیواورلئان، می گوید: «ما از قبل می دانیم که محدود کردن نمک می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی و فشار خون را کم کند، اما این مطالعه برای نخستین بار نشان داده است که حذف نمکدان از روی میز می تواند به جلوگیری از دیابت نوع ۲ هم کمک نماید.»
چی در ادامه اضافه کرد: «این تغییر سختی نیست، اما می تواند تاثیر فوق العاده ای بر سلامت شما داشته باشد».
برای درک بهتر این ارتباط، محققان بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ بزرگسال را از لحاظ مصرف نمک مورد بررسی قرار دادند.
به طور متوسط طی تقریبا ۱۲ سال، تیم تحقیق بیشتر از ۱۳۰۰۰ مورد دیابت نوع ۲ را مشاهده کرد.
در مقایسه با افرادی که «هرگز» یا «به ندرت» نمک مصرف می کردند، شرکت کنندگانی که «گاهی»، «معمولاً» یا «همیشه» نمک اضافه می کردند، به ترتیب ۱۳، ۲۰ و ۳۹ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند.
اینکه چرا مصرف زیاد نمک می تواند این تاثیر را داشته باشد به صورت کامل درک نشده است.
این مطالعه ارتباط بین مصرف مکرر نمک و شاخص توده بدنی بالاتر و نسبت دور کمر به باسن را نشان داد.
مرحله بعدی یک کارآزمایی بالینی است که میزان نمک مصرفی شرکت کنندگان را کنترل و اثرات آنرا مشاهده می کند.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب