رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی:
صبحانه یک وعده غذایی مهمست
سرشیر: رییس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر اهمیت خوردن صبحانه دانش آموزان تاکید نمود.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، فرشته فزونی اظهار داشت: خانواده ها اهتمام کنند شام زودتر صرف شود و در صورت امکان دانش آموز شب ها در ساعت معینی بخوابد تا بتواند بامداد زودتر از خواب بیدار شود و وقت و اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشد. وی با تأکید بر این که کودکان باید سحرخیزی، نرمش صبحگاهی و خوردن صبحانه در محیط گرم خانواده را یاد بگیرند؛ از والدین خواست صبحانه را به عنوان یک وعده غذایی مهم تلقی کرده و اهتمام کنند هر روز با فرزندان خود صبحانه بخورند تا مشوق خوبی برای کودک و نوجوان باشند. فزونی، یکی از دلیلهای نخوردن صبحانه توسط دانش آموزان را تکراری و یکنواخت بودن آن برشمرد و اشاره کرد: تنوع در صبحانه، دانش آموز را به خوردن صبحانه تشویق می کند. وی با سفارش به تهیه صبحانه سالم و مقوی برای دانش آموزان پیشنهاد کرد: برای تنوع بخشیدن به صبحانه دانش آموزان می توان از غذاهایی مثل فرنی، شیربرنج، حلیم، عدسی، نان و پنیر و گردو، کنجد، ارده و شیره، نان و تخم مرغ و گوجه فرنگی، نان و کره و عسل، مربای خانگی، پودینگ شیر، عسل و میوه، شیر به همراه خرما و عسل استفاده نمود.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب