مطالعات نشان می دهد؛

گوشت قرمز تاثیر مستقیم بر التهاب بدن ندارد

گوشت قرمز تاثیر مستقیم بر التهاب بدن ندارد

سرشیر: تحقیقات نشان می دهد گوشت قرمز به تنهایی ممکنست بطور مستقیم با التهاب در بدن مرتبط نباشد.



به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، گمانه زنی های قبلی نشان میدهد که خوردن گوشت قرمز منجر به سطوح بالاتر التهاب می شود و در نتیجه در افزایش ریسک بیماریهای قلبی عروقی نقش دارد.
با این حال، شواهد مطالعه اخیر نشان میدهد که مصرف گوشت قرمز با التهاب مرتبط نیست و در عوض، این رابطه بیشتر با شاخص توده بدنی است.
گوشت قرمز یک ماده غذایی رایج در رژیم غذایی است که متخصصان گاهی اوقات به دلیلهای سلامتی محدود کردن مصرف آنرا سفارش می کنند.
محققان ۳۶۳۸ شرکت کننده بین سنین ۴۵ تا ۸۴ سال را بررسی کردند. پژوهشگران داده های بدست آمده از پرسشنامه بسامد مواد غذایی و همین طور داده هایی را در مورد قد و وزن جمع آوری کردند. آنها متغیرهای کمکی مختلفی همچون سیگار کشیدن، سطح فعالیت بدنی، سطح تحصیلات، سن، جنسیت و درآمد خانوار را نیز بررسی کردند.
محققان مصرف گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده توسط شرکت کنندگان و ارتباط آن با نشانگرهای التهابی خاص را مورد بررسی قرار دادند. آنها متابولیت های پلاسما را به عنوان «تأثیر رژیم غذایی بعد از فرآوری، هضم و جذب غذا و ارتباط با نشانگرهای التهاب» بررسی کردند، که به توضیح رابطه بین رژیم غذایی و سلامتی کمک می نماید.
نتایج این مطالعه نشان داد که شاخص مهم دخیل در این رابطه، شاخص توده بدنی شرکت کنندگان بود.
هنگامی که پژوهشگران شاخص توده بدنی را محاسبه کردند، ارتباطی بین مصرف گوشت قرمز و فاکتورهای التهاب پیدا نکردند. این مسئله در مورد گوشت قرمز فرآوری شده و فرآوری نشده صادق بود.
در مقابل، زمانی که آنها شاخص توده بدنی را در نظر نمی گرفتند، بین مصرف گوشت قرمز و التهاب ارتباط وجود داشت.
تفاوت اصلی در مورد متابولیت گلوتامین بود. سطوح بالاتر گلوتامین نشان دهنده التهاب کمتر است. آنها دریافتند که مصرف بیشتر گوشت قرمز فرآوری نشده با سطوح متابولیت کمتر مرتبط می باشد.
با این حال، پژوهشگران براین باورند که نتایج هنوز عمدتا به این نتیجه می رسد که مصرف گوشت قرمز به تنهایی با التهاب مرتبط نیست.
محققان دریافتند که وزن بدن یا به احتمال زیاد، چاقی و گوشت قرمز بطور بالقوه محرک مهم تر التهاب در کل بدن است.
تحقیقات بیشتری برای درک اثرات بالقوه منفی و مثبت مصرف گوشت قرمز مورد نیاز است.


منبع:

1402/08/19
17:46:24
5.0 / 5
297
تگهای خبر: تخصص , چاقی , رژیم غذایی , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
سرشیر
سر شیر
سرشیر