محققان پی بردند؛
پروبیوتیک های ماست و پنیر در کاهش فشارخون موثرند
سرشیر: یک مطالعه جدید روی موش ها نشان میدهد که دو سویه پروبیوتیک موجود در غذاهایی مانند ماست و پنیر ممکنست به کاهش فشار خون کمک کنند.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، یک مطالعه جدید دو گونه از پروبیوتیک ها را شناسایی کرده که ممکنست مزایای محافظتی در مقابل فشار خون بالا عرضه کنند.
با این حال، تحقیق هنوز در مراحل اولیه است، برای اینکه حجم نمونه کوچک مطالعه تنها ۲۹ موش را شامل می شود.
فشار خون بالا می تواند یک اثر آبشاری داشته باشد و خطر سایر مشکلات سلامتی را افزایش دهد، از جمله:
• حمله قلبی
• سکته
• بیماری کلیوی
اصلاح شیوه زندگی و مصرف دارو بطور سنتی برای درمان یا کاهش فشار خون سفارش می شود.
اخیراً، یک مطالعه کوچک روی ۲۹ موش، دو گونه از پروبیوتیک ها را شناسایی کرد که ممکنست مزایای محافظتی برای فشار خون بالا داشته باشند.
این مطالعه نشان میدهد که سویه های پروبیوتیک Bifidobacterium lactis و Lactobacillus rhamnosus که در غذاهایی مانند ماست و پنیر یافت می شوند، می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند.
با این حال، کارشناسان هشدار می دهند که هنوز سوالاتی در مورد این که آیا این سویه های پروبیوتیک برای درمان و صیانت از فشار خون بالا مفید هستند یا خیر وجود دارد، خصوصاً این که آیا این تحقیقات می تواند برای انسان ها اعمال شود یا خیر.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب