معمای چاقی حل شد!
سرشیر: خراسان رضوی در صورتیکه رژیم های غذایی غربی بدون شک با افزایش ریسک چاقی مرتبط هستند، کارشناسان سلامت مدت هاست درباره ی این که دقیقا چه چیزی موجب افزایش مشکلات وزن می شود، تحقیق می کنند.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا و به نقل از ارث، پژوهشگران بررسی کردند که آیا کالری، کربوهیدرات یا چربی بیش از اندازه در غذاها وجود دارد یا خیر و به این نتیجه رسیدند که با اهمیت ترین عامل فروکتوز است.
پژوهشگران اظهار نمودند که مسئله کلیدی که موجب چاقی می شود، فروکتوز است. این قند در شکر و شربت ذرت با فروکتوز بالا یافت همین طور در بدن ما از کربوهیدرات هایی مانند گلوکز تولید می شود.
همانطور که بدن فروکتوز را تجزیه می کند، انرژی فعال را که به آن آدنوزین تری فسفات (ATP) گفته می شود، کم می کند. این کاهش سطح انرژی موجب گرسنگی و افزایش مصرف غذا می شود.
فروکتوز چیزی است که متابولیسم ما را تحریک می کند تا به حالت کم مصرف برود و کنترل اشتها را از دست بدهد اما غذاهای چرب منبع اصلی کالری هستند که موجب افزایش وزن می شوند.
پژوهشگران اظهار کردند: همانطور که خرس ها برای آماده شدن برای خواب زمستانی از میوه های با فروکتوز بالا استفاده می نمایند، سطح انرژی انسان هنگام مصرف غذاهای غنی از فروکتوز کاهش پیدا می کند.
بااینکه چربی، مخزن انرژی ذخیره شده است اما غذاهایی با فروکتوز بالا از مصرف این انرژی ذخیره شده جلوگیری می کنند که منجر به حالتی می شود که با خرس هایی که برای زمستان آماده می شوند قابل مقایسه است.
این مطالعه در مجله Obesity انتشار یافته است.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب