متخصص طب ایرانی:
چی بخوریم تا قلب سالم داشته باشیم
سرشیر: یک متخصص طب ایرانی، بر اهمیت تغذیه مناسب برای داشتن قلب سالم تاکید نمود.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، رحیم فیروزی، با اشاره به این که قلب یکی از ارگان های حیاتی بدن است که حفظ سلامت آن ارتباط مستقیمی با حفظ سلامت سایر ارگان های بدن دارد، اشاره کرد: از دید طب ایرانی و حکمای بزرگی همچون بوعلی سینا، قلب جزو مهم ترین اعضای بدن به شمار می آید؛ بطوریکه در خیلی از منابع طب سنتی کشورمان از قلب به عنوان یکی از اعضای رئیسه نام برده شده است. متخصص قلب و عروق اضافه کرد: متأسفانه در دهه های اخیر به علت ماشینی شدن زندگی، کم تحرکی، الگوی غذایی ناسالم و بطور کلی سبک زندگی غلط، ابتلاء به بیماریهای قلبی و عروقی شایع شده است. فیروزی با اعلان اینکه حالات روحی و روانی تأثیر مستقیمی بر عملکرد قلب دارند، اظهار داشت: شادی و فرح سبب تقویت قلب و حالاتی همچون غم، ترس، اندوه و هیجانات ناگهانی سبب تحلیل روح و ضعف قلب می شود. این متخصص طب ایرانی اشاره کرد: افراد باید از خوردن غذاهای غلیظ، پرخوری و درهم خوری پرهیز کنند و بصورت روزانه و مستمر ورزش کنند. البته ورزش باید متناسب با توان فرد باشد بطوریکه به بدن فشار وارد نشود. وی افزود: درباب پیش گیری از بیماریهای قلبی پرهیز از خشم و اندوه و دیر خوابیدن، عدم استنشاق بوهای ناخوشایند و در عوض بوییدن گیاهان و میوه های خوش عطر و بو مثل گل سرخ، بیدمشک، گلاب و ریحان، عدم انجام ورزش های سنگین و مصرف غذاهای نامناسب مثل پیتزا، لازانیا، ماکارانی، الویه و…، سفارش می شود. فیروزی با اشاره به اهمیت تغذیه در پیش گیری از بیماریهای قلبی و عروقی اظهار داشت: خوردن گوشت بره، بزغاله، بلدرچین، ماهی های ریز مثل کیلکا و میوه هایی مثل سیب، به، گلابی، انار، لیمو، نارنج، به تقویت قلب کمک می نماید. همین طور مصرف مربای سیب، به، بالنگ سفارش می شود. این متخصص قلب و عروق در آخر اظهار داشت: از مهم ترین نوشیدنی های سنتی که به بهبود عملکرد قلب کمک می نماید می توان به شربت گلاب که با ترکیب آب، عسل و تخم ریحان آمده می شود و شربت بهار نارنج که با ترکیب عرق بهارنارنج، تخم فرنجمشک و کمی آب و عسل آماده می شود، به تقویت قلب کمک می نماید.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب