مجازات های متخلفان پروتكل های بهداشتی اعلام گردید بعلاوه جزئیات
به گزارش سرشیر معاون كل وزارت بهداشت، مجازات های عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی كه در جلسه اخیر ستاد ملی مدیریت كرونا به تصویب رسید را اعلام و تصریح كرد: ارائه خدمات از جانب دستگاه های دولتی و غیردولتی به افراد و رجوع كنندگانی كه از ماسك استفاده نكرده یا فاصله اجتماعی را رعایت نمی كنند، ممنوع بوده و متخلفین در زمینه ارائه خدمات، مجازات خواهند شد.
دکتر ایرج حریرچی در پاسخ به سوال ایسنا درباره مجازات های تعیین شده برای متخلفان شیوه نامه های بهداشتی که در جلسه اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا به تصویب رسید، اظهار داشت: در جلسه روز شنبه ستاد ملی مدیریت کرونا مجازات هایی برای عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی ابلاغی ستاد مدیریت کرونا، تصویب گردید.
وی درباره مجازاتهای تعیین شده در حوزه اداری و دستگاه های اجرایی اظهار داشت: عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی و ضوابط ابلاغی ستاد مدیریت کرونا از جانب کارکنان و مدیران اجرایی تخلف به حساب می آید و به وزارتخانه ها اختیار داده شد که با این تخلف برخورد کنند. بدین سان در مرحله اول اخطار کتبی با درج در پرونده، مرحله دوم توبیخ با درج در پرونده، در مرتبه سوم کسر یک سوم از حقوق و فوق العاده شغل تا یک ماه، مرتبه چهارم کسر یک سوم از حقوق و عناوین مشابه تا سه ماه و مرتبه پنجم انفصال موقت از خدمت تا سه ماه در نظر گرفته شده است.
معاون کل وزارت بهداشت اظهار داشت: طبق مصوبه ستاد ملی کرونا، مجازاتهای این بند قطعی و غیرقابل تجدید نظر است.
حریرچی همینطور درباره مجازاتهای تعیین شده در حوزه صنفی هم اظهار داشت: عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی و ضوابط ابلاغی ستاد مدیریت کرونا از جانب اصناف و حرفه ها و مشاغل، تخلف صنفی و حرفه ای به حساب می آید. مجازات این تخلفات هم به این صورت است که در مرتبه اول تذکر کتبی با درج در پرونده صنفی و حرفه ای، در مرحله دوم تعطیلی و پلمب واحد به مدت پنج روز و در مرحله سوم هم تعطیلی فعالیت حرفه ای به مدت 10 روز خواهد بود.
وی تصریح کرد که بنابر مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا، تشخیص تخلف در این مورد بر عهده مراجع بازرسی و نظارتی صنفی و سازمان تعزیرات است.
معاون کل وزارت بهداشت درباره مجازاتهای در نظر گرفته شده در حوزه عمومی (مردم) به ایسنا، اظهار داشت: در حوزه عمومی استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی برای کلیه آحاد جامعه در وسایل حمل و نقل عمومی، مراکز تجمعی سربسته و محیط های صنفی (مانند مغازه ها) و اداری الزامی است.
وی در اینباره تصریح کرد: نکته مهم آن است که ارائه خدمات و تسهیلات اداری، انتظامی، قضایی، رفاهی، بانکی و خدماتی از جانب دستگاه های دولتی و غیردولتی به افراد و رجوع کنندگانی که از ماسک استفاده نکرده یا فاصله اجتماعی را رعایت نمی کنند، ممنوع بوده و متخلفین در زمینه ارائه خدمات بر حسب مورد، طبق دو بند قبلی مجازات خواهند شد.
منبع: kaymak.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب