در بسته اخبار اجتماعی سرشیر بخوانید؛
از موتورسواری زنان تا وضعیت بارش پاییز ۹۸
سرشیر: موتورسواری زنان؛ مطالبه ای كه باید به آن پاسخ داد، پلیس شرایط صدور «گواهینامه موتورسیكلت برای زنان» را فراهم آورد، نحوه محاسبه مستمری بازنشستگی چند شغله ها، وام ازدواج، جوانان را «بدهكار بانكی» كرده است و آیا پاییز 98 پربارش می شود؟ سرخط قسمتی از اخبار اجتماعی ایسنا در روز دوشنبه ( 14 مرداد) است.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، اداره اخبار اجتماعی ایسنا امروز (۱۴ مرداد) ۵۱ خبر، مصاحبه و گزارش منتشر نموده است كه گزیده ای از مهمترین این اخبار به همراه تیتر و لینك در زیر می آید:
موتورسواری زنان؛ مطالبه ای كه باید به آن پاسخ داد
مدیركل امور بانوان استانداری تهران درباره صدور حكم شعبه ۳۱ دیوان عدالت اداری در خصوص گردنگیر پلیس راهور به «صدور گواهینامه رانندگی موتورسیكلت برای زنان» اظهاركرد: برخی مطالبات وجود دارند كه امكان دارد مطالبه قشر خاصی از زنان باشد كه اگر توجه كردن به آن اخلالی در نظم، اخلاق عمومی و امنیت اجتماعی زنان و جامعه ایجاد نكند، اصرار بر نادیده گرفتن آن مطالبه چندان جالب نیست.
ثریا شارقی در گفتگو با ایسنا اضافه كرد: موتور سواری زنان همانند ماشین سواری زنان عربستان است كه زمانی تابو بوده و الان برطرف شده است. هم اكنون خودرو های تك سرنشین بسیاری در سطح شهر تردد می كنند و اگر استفاده از موتورسیكلت فرهنگ سازی شود به شكلی به ترافیك كشور كمك می شود. ضمن اینكه اگر این مورد به فرهنگ تبدیل گردد، دوچرخه سواری زنان نیز فرهنگ سازی می شود تا مقداری از مشكلات ترافیكی كاسته شود.
پلیس شرایط صدور «گواهینامه موتورسیكلت برای زنان» را فراهم كند
رییس كمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران درباره صدور حكم یكی از شعب دیوان عدالت اداری در خصوص گردنگیر پلیس راهور به صدور گواهینامه رانندگی موتورسیكلت برای زنان اظهار داشت: این اقدام خوب و مثبتی است و امیدواریم پلیس و دستگاه های انتظامی شرایط لازم را فراهم و همكاری كنند.
زهرا صدراعظم نوری در گفتگو با ایسنا اظهاركرد: تعداد موتور سواران زن در جامعه ما خیلی نیست اما همان تعدادی كه علاقه مند هستند باید شرایطی فراهم گردد كه گواهینامه ستاندن كنند و برپایه قانون و مقررات اقدام نمایند و تخلفی صورت نگیرد.
مستمری بازنشستگی چند شغله ها چگونه محاسبه می شود؟
قائم مقام سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینكه یك بیمه شده می تواند از چند كارگاه برای خود بیمه رد كند و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد و افراد آزاد هستند، اظهار داشت: منتها فرد باید شرط دریافت حداقل دستمزد از كارگاه اصلی را رعایت كند.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، محمدحسن زدا در صفحه اینستاگرامی خود مطالبی تحت عنوان «دانستنی های تامین اجتماعی» منتشر و به مرور برخی قوانین تامین اجتماعی پرداخت. وی در پاسخ به این پرسش كه آیا امكان كسر و پرداخت حق بیمه برای بیمه شده ای كه در دو یا سه كارگاه كار می كند وجود دارد؟ نوشت: یك بیمه شده می تواند از چند كارگاه برای خود بیمه رد كند و هیچ محدودیتی نداریم و افراد آزاد هستند.
وام ازدواج، جوانان را «بدهكار بانكی» كرده است
معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان با تاكید بر لزوم حل مشكل بیكاری جوانان اظهار داشت: وقتی نتواسته ایم اشتغال ایمن و پایدار برای جوانان فراهم نماییم، بگونه ای كه جوان وقتی فارغ التحصیل شد، مطمئن باشد كه در آینده پیشرفت می كند باید انتظار دور شدن جوانان از ازدواج را هم داشته باشیم.
محمدمهدی تندگویان در گفتگو با ایسنا اضافه كرد: بحث مسكن ارزان سال هاست در دولت ها مطرح گردیده است. در این مورد هم باز هم چیزی ندیده ایم و خروجی نداشته است. دوره ای مسكن مهر آمد كه این مشكل را حل كند اما فقط در حد ۳ تا ۴ پروژه در كل كشور موفق بود و بقیه پروژه ها همگی گرفتار چالش شدند چونكه یا ارزان نیستند یا جای خوبی ندارند یا امكان سكونت در آنها وجود ندارد. مسكنی كه قرار بود با ۹، ۱۰ میلیون تومان زوج را صاحب خانه كند، الان برخی تا ۱۰۰ میلیون تومان وام گرفته اند كه خانه را تحویل بگیرند. وقتی این امكانات در اختیار زوج های جوان نباشد، طبیعی است كه سن ازدواج افزایش می یابد و آنان گرفتار بی رغبتی می شوند.
وجود ۱۷ متقاضی فرزندخواندگی به ازای یك كودك/شروطی كه مدت انتظار را به ۵ سال می رساند
مدیركل امور كودكان و نوجوانان سازمان بهزیستی كشور با اشاره به اینكه در استان تهران ۱۷ متقاضی فرزندخواندگی برای یك كودك وجود دارد، اظهار داشت: این در حالیست كه میانگین كشوری ۱۰ متقاضی برای یك كودك است.
سید منتظر شبر در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینكه سامانه فرزند خواندگی به شكل پایلوت در تهران اجرا شده است، اظهاركرد: این طرح موفقیت آمیز بود اما برخی نقصها نیز وجود داشت. هم اكنون نیز بنا داریم تا این طرح را با دستور رئیس سازمان بهزیستی كشور به شكل كشوری اجرا نماییم.
معیارهای جوانان امروزی برای «ازدواج»
مدیرگروه مطالعات زنان و پژوهشكده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به اینكه هم اكنون معیار جوانان برای ازدواج بر پایه «سبك» محوری است، اظهار داشت: بااینكه در گذشته ساختار ازدواج در جامعه ما سنتی و انتخاب ها از راه خانواده ها و از پیش تعیین شده بود و با مداخلات حداكثری خانواده ها صورت می گرفت اما بروز تحولات در جامعه سبب شده اشكال ازدواج در جامعه بخصوص در انتخاب همسر تغییر بسیار زیادی كند و جوانان حالا به معیارهایی همچون درك متقابل و مفاهمه اهمیت بیشتری دهند.
لیلا فلاحتی در گفتگو با ایسنا ضمن بیان اینكه مطالعه تخصصی در زمینه روند تحولات ارزش های ساختاری و كاركردی نظام خانواده ایرانی صورت نگرفته است، اظهار نمود: سوژه مهمی كه در زمینه ازدواج و خانواده در جامعه ایران مغفول مانده همین سوژه است و در واقع مشكل اصلی ما فقر اطلاعاتی دقیق درباره رویكردهای اجتماعی جامعه است.
وضعیت بارش ایران در پاییز ۹۸
رئیس پژوهشكده اقلیم شناسی وضع بارش ایران را در دو ماه باقی مانده از تابستان و پاییز امسال پیش بینی نمود و از افزایش نیم تا دو درجه ای دما نسبت به نرمال طی سه ماه آینده اطلاع داد.
ایمان بابائیان در گفتگو با ایسنا با اشاره به وضعیت بارش ایران در مرداد ماه امسال اظهاركرد: در ماه جاری به علت تداوم فعالیت امواج شرقی در نیمه جنوبی كشور و فاز مثبت دورپیوند دوقطبی اقیانوس هند، میانگین بارش در سواحل جنوب و جنوب شرقی كشور در محدوده نرمال تا بیشتر از نرمال در نوسان است.
ایجاد انضباط مالی با راه اندازی سامانه بودجه
مدیركل برنامه و بودجه شهرداری تهران با اشاره به تخصیص سه ماهه اول و دوم بودجه شهرداری اظهار داشت: بیشتر از ۵۳ درصد بودجه تخصیص یافته در دو فصل اول امسال، به اعتبارات تملك دارایی های سرمایه ای و مالی اختصاص یافته و سهم اعتبارات هزینه ای كمتر از ۵۰ درصد بودجه بوده است.
ابوالفضل مرادی در گفت و گو با ایسنا در تشریح اقدامات صورت گرفته برای ایجاد انضباط و شفافیت مالی در شهرداری تهران اظهاركرد: شهرداری تهران با دو معضل بزرگ در حوزه بودجه مواجه می باشد. اول كاهش درآمدها و سختی در تحقق درآمدها و دوم انباشت هزینه ها و توسعه مصارف، هزینه ها و بدهی های شهرداری است. برای حل این دو معضل اساسی، باید بودجه امسال بگونه ای تدوین و اجرایی می شد كه چاره مناسب برای این موارد داشته باشد.
اجرای طرح «ZEZ»معطل ساماندهی موتورسیكلت ها
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیك شهرداری تهران ساماندهی موتورسیكلت ها را شرط لازم برای اجرای طرح «ZEZ» (منطقه فاقد آلایندگی) در محدوده مركزی شهر دانست.
یوسف حجت در گفتگو با ایسنا در مورد سرانجام اجرای طرح «ZEZ» (منطقه فاقد آلایندگی) كه قرار بود به دنبال اجرای موفقیت آمیز طرح LEZ اجرایی شود، اظهار داشت: برپایه برنامه ریزی های صورت گرفته قرار بود پس از اجرای موفقیت آمیز طرح LEZ، طرح«ZEZ» در منطقه مركزی شهر به خصوص بازار اجرایی شود اما هنوز زمینه های اجرایی این طرح فراهم نشده است.
"دارو" به آرامش نیاز دارد / جلوی قلدری ترامپ می ایستیم
عضو هیئت مدیره سندیكای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران ضمن تشریح مشكلات صنعت داروسازی همینطور انتقاد از حواشی بوجود آمده در حوزه دارویی كشورگفت: از آقای وزیر بهداشت خواهش می كنم كه برنامه عملیاتی شان را برای پشتیبانی از صنعت تولید داخلی دارو بگویند تا ما تمام قد در كنارشان بایستیم و اجرا نماییم. ما آماده اجرا هستیم.
دكتر محمدرضا زرگرزاده با حضور در ایسنا و در گفت وگویی تفصیلی در واكنش به حواشی اخیر حوزه دارویی كشور با اشاره به اینكه ما در حوزه دارو گاهی گرفتار یكسری اشتباهات راهبردی می شویم، به بحث پشتیبانی از تولید ملی اشاره نمود و اظهار داشت: حقیقت امر این است كه ما بعنوان تولیدكنندگان داروهای انسانی، بین امسال و سال قبل تفاوت خاصی در سیاست ها، راهبردها و برنامه ریزی های مربوط به پشتیبانی از تولید داخلی دارو ندیده ایم.
ارز ۴۲۰۰ تومانی دردی از "دارو" دوا نمی كند
"تولید بیشتر از ۵۵ درصد از مواد اولیه دارویی و ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز در داخل كشور؛ حاشیه امنی را برای دارو بوجود آورده است و اگر این چنین نبود، لطمه های بیشتری از تحریم ها و جنگ اقتصادی می دیدیم."
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، این جملات بخشی از مصاحبه تفصیلی دكتر احمد شیبانی- رئیس سندیكای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران - با ایسناست و خطاب به مسئولان می گوید: « بعنوان مطالبه صنعت داروسازی كشور و سندیكا تاكید می كنم كه اگر می خواهند صنعتی كه با ۱۰۲ كارخانه، ۹۷ درصد از داروهایی مورد نیاز كشور را تولید می كند، سرپا بماند، باید این صنعت را بروزرسانی كنند و این بروزرسانی هم هزینه دارد.»
مدیرعامل انجمن تالاسمی: داروی آهن زدای جدید در داروخانه ها موجود نیست
مدیرعامل انجمن تالاسمی ایران از تغییر مبنای بیمه ای داروی خوراكی بیماران تالاسمی انتقاد نمود و اظهار داشت: این تغییر مبنای پوشش بیمه ای در حالی است كه داروی آهن زدای جدید در داروخانه ها موجود نیست. از طرفی هم اگر سه ماه دیگر داروی ۲۰۰۰ تومانی تولید شد، آیا باز هم می خواهند مبنای بیمه را تغییر دهند؟
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، یونس عرب در نشست خبری كه در انجمن تالاسمی برگزار شد، با اشاره به مشكلی كه بتازگی برای داروی بیماران تالاسمی بوجود آمده است، اظهاركرد: ما ماه ها وقت گذاشتیم و در كنار وزارت بهداشت تلاش كردیم داروی بیماران تالاسمی را از داروی تزریقی به سمت داروی خوراكی سوق دهیم.
واكنش فرمانده ناجا به بدحجابی برخی سلبریتی ها
فرمانده ناجا تصریح كرد كه برخورد پلیس با هرگونه هنجارشكنی برپایه قانون انجام می شود.
سردار حسین اشتری در گفتگو با ایسنا درباره اینكه به نظر می آید پلیس در برخورد با بدحجابی بعضی از چهره های شناخته شده در جامعه نظیر هنرمندان و... متفاوت از دیگر شهروندان عمل می كند، اظهاركرد: بر مبنای قانون ما با هرگونه هنجارشكنی برخورد می نماییم. برای ما فرقی ندارد كه ناهنجاری مربوط به چه كسانی و از طرف چه كسانی انجام شده باشد چونكه ما اهتمام می نماییم قانون را بدون در نظر گرفتن جایگاه افراد اجرا نماییم.
كشف شلوارهای شیشه ای در اداره پست
ماموران پلیس دو نفر را كه قصد داشتند با جاساز مخدر شیشه در درز شلوار آنرا از راه پست قاچاق كنند، دستگیر كردند.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، ظهر روزگذشته به دنبال تماس حراست اداره پست واقع در چهارراه لشگر با مركز فوریت های پلیسی ۱۱۰ در خصوص حضور دو فرد با بسته ای مشكوك در این اداره، عوامل كلانتری ابوسعید در محل حاضر شدند و رسیدگی به سوژه را در دستوركار خود قرار دادند.
به گزارش سرشیر به نقل از ایسنا، پربازدیدترین اخبار اجتماعی ایسنا طی امروز (۱۴ مرداد) به شرح زیر است:
كشف شلوارهای شیشه ای در اداره پست
واكنش فرمانده ناجا به بدحجابی برخی سلبریتی ها
واكنش پلیس به حكم صدور گواهینامه موتورسیكلت برای زنان
مستمری بازنشستگی چند شغله ها چگونه محاسبه می شود؟
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب