متخصص تغذیه عنوان كرد؛
نقش تغذیه در جلوگیری از یبوست
به گزارش سرشیر، یک متخصص تغذیه، به نقش مهم تغذیه در جلوگیری از یبوست تصریح کرد و اظهار داشت: این که افراد فکر می کنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند، باور غلطی است.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر، مجید حاجی فرجی عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی اضافه کرد: یبوست یک معضل شایع در تمامی جوامع است و در زندگی صنعتی امروز به عوامل بسیاری بستگی دارد که اصلی ترین عامل آن تغییر سبک زندگی است. استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: توجه به زمان هضم و جذب مواد غذایی در جلوگیری از یبوست و عملکرد دستگاه گوارش بسیار مؤثر است و آموزش صحیح به مردم توسط پزشکان و داروسازان در مورد این که مواد غذایی را چطور مصرف کنند تا گرفتار یبوست نشوند و مردم باید بدانند استفاده کدام دسته از مواد غذایی با کدام داروها تداخل دارد. حاجی فرجی به اهمیت نوشیدن آب در طول روز اشاره نمود و اظهار داشت: این که افراد فکر می کنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند باور غلطی است و هر فرد باید در روز به مقدار کافی آب به بدن خود برساند تا از یبوست و سایر بیماری های گوارشی که در نتیجه کم آبی بدن به وجود می آید در امان باشد. وی به نحوه ی استفاده درست از حبوبات اشاره نمود و اضافه کرد: حبوبات به علت عوارض نفخی که به دنبال دارند باید از قبل خیس شوند تا مشکلات گوارشی را به دنبال نداشته باشند. این متخصص تغذیه به مصرف سبزیجات پخته و طعم دار، استفاده از روغن زیتون بدون بو، استفاده از میوه ها و غذاهای سالم تصریح کرد و نظم در خوردن وعده اصلی غذا و هم نرمش های صبحگاهی پیش از خوردن صبحانه را در جلوگیری از یبوست بسیار مهم دانست.
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب