محققان می گویند؛
خوردن ماست خطر دیابت نوع ۲ را کاهش می دهد
سرشیر: برخی شواهد معتبر وجود دارد که از رابطه بین مصرف ماست و کاهش خطر مبتلاشدن به دیابت نوع 2 حمایت می کند، اما این شواهد محدود است.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، بگفته پژوهشگران، مصرف ۲ فنجان یا ۳ وعده ماست در هفته به عنوان حداقل مقدار ماستی در نظر گرفته می شود که باید برای برآورده کردن ادعای سلامت مصرف این ماده غذایی مصرف شود.
شواهد علمی معتبر ارتباط آماری مدلول داری بین کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ و ماست به عنوان یک غذا، صرف نظر از محتوای چربی یا قند نشان میدهد.
خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را می توان بوسیله تغییر سبک زندگی کم کرد، بدین سبب کارشناسان به مصرف کنندگان هشدار می دهند که فکر کنند ماست تنها راهکار برای کاهش این خطر است.
دکتر «جان مایلز»، متخصص غدد در دانشگاه کانزاس، می گوید: «نباید ماست را به عنوان نوعی محلول دارویی در نظر بگیریم که به خودی خود بدون هیچ توجه یا تلاش خاصی حالت بهتری به فرد می دهد.»
محققان معتقدند که کاهش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بسیار پیچیده تر از افزایش مصرف ماست است و نیاز به اصلاح سبک زندگی و مصرف داروها دارد.
توصیه های کلی شامل افزایش فعالیت بدنی با شدت متوسط، کاهش زمان بی تحرکی، کاهش مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده، کاهش مصرف قند و کربوهیدرات، حفظ وزن طبیعی بدن یا کاهش ۵ تا ۱۰ درصد وزن بدن، کاهش فشار و بهبود کیفیت خواب و غیره است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب