محققان دریافتند؛
شیرین کننده های مصنوعی باعث تغییر میکروبیوم روده می شوند
به گزارش سرشیر، امکان دارد فکر کنید که شیرین کننده های مصنوعی می توانند به شما در کاهش وزن کمک کنند، اما یک مطالعه جدید نشان داده است که آنها برای میکروبیوم های روده مفید نیستند.
به گزارش سرشیر به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند افرادی که از شیرین کننده های مصنوعی آسپارتام، سوکرالوز، ساخارین یا عصاره برگ استویا استفاده می نمایند، کلونی باکتری های روده ای شأن به صورت قابل توجهی با افرادی که از این جایگزین های قند استفاده نمی کردند متفاوت بود.
آنها در روده کوچک خود کلونی های کمتری از باکتری هایی را داشتند که سموم مضر را دفع می کنند.
دکتر «روچی ماتور»، متخصص غدد در مرکز پزشکی Cedars-Sinai در لس آنجلس و نویسنده این مطالعه، اظهار داشت: «شیرین کننده های مصنوعی برای میکروبیوم روده خوش خیم نیستند.»
به گفته محققان، جایگزین های قند به کاهش وزن در طولانی مدت کمک نمی کنند و امکان دارد با افزایش ریسک ابتلاء به دیابت نوع ۲ و بیماری قلبی مرتبط باشند.
میکروبیوم روده نقشی کلیدی در سلامت فرد ایفا می کند و رژیم غذایی می تواند به روش های قابل توجهی بر ترکیب این باکتری ها تاثیر بگذارد.
بنابراین، در یک مطالعه کنترل شده، محققان تنوع میکروبی روده کوچک را در افرادی که از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کردند، تحلیل و بررسی کردند.
آنها میکروبیوم روده آن بیماران را با یک گروه ۵۵ نفری که از شیرین کننده های مصنوعی استفاده نمی کردند، مقایسه کردند.
ماتور اظهار داشت: «ما دریافتیم که غنای باکتری در روده کوچک در افرادی که شیرین کننده های غیر قندی غیر آسپارتام مصرف می کردند در مقایسه با افراد کنترل کمتر بود، در حالیکه غنای باکتریایی در افرادی که آسپارتام مصرف می کردند مشابه افراد کنترل بود.»
با این حال، این بدان معنا نیست که مصرف کنندگان آسپارتام وضعیت بهتری دارند. ماتور اظهار داشت: «میکروبیوم های آنها بیشتر احتمال دارد سمی به نام سیلندراسپرموپسین را خارج کنند.»
به گفته ماتور: «این مسیر به علت اثرات مضر آن بر روی کبد و سیستم عصبی شناخته شده است و بعنوان یک عامل بالقوه ایجاد سرطان طبقه بندی می شود.»
منبع: سرشیر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب