متخصصین طب سنتی عنوان می كنند

پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار

پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار

به گزارش سرشیر متخصصین طب سنتی عنوان می كنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون ساز مانند شیرینی ها، آجیل، كیك و خامه زیاد، پرهیز شود.


به گزارش سرشیر به نقل از مهر، در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش كنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، كاهو سكنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… بعنوان بهترین و سبك ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده كه انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می كنند ولی خاصیت غذایی كمتری دارند. مصرف این غذاها باعث پاكسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می شود. از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو هم از جانب حكمای پزشكی پارسی سفارش شده است. اشتباهات خطرناك پس از غذا خوردن نوشیدن چای: یبوست
خوردن میوه: نفخ معده
دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا
خوابیدن: تورم، زخم معده و سكته
سیگار كشیدن: اسیدی شدن محیط معده همینطور متخصصی طب سنتی سفارش می كنند حداقل ۲ ساعت پس از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.

1399/02/02
13:32:55
5.0 / 5
3201
تگهای خبر: پزشك , تخصص , شیر , طب سنتی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
سرشیر
سر شیر
سرشیر